Vlot en kwaliteit !

Een supersnelle levering van grondverf en anti-fouling. Goed kwaliteit en binnen 1 werkdag binnen!

Netjes afgehandeld

Vlotte verzending

uitstekend produkt

prima service

Makkelijk bestellen en snelle levering

het resultaat kon niet beter

na allerlei muurverf geprobeerd te hebben heb ik nu eindelijk n stralend wit plafond.

Wat men besteld wordt binnen de tijd geleverd.

Ik bestelde sjablonen en binnen 24 uur had ik ze. Prima gedaan.

Snelle levering!

Wat makkelijk, thuis verf bestellen en de volgende dag in huis. !

Aanbod okay, levering langzaam

Plotseling kregen we een grote verfklus waarvoor allerlei materiaal nodig was. Dus ook besteld op bestel-verf.nl Het klaarmaken van de bestelling + de verzending en daarop de bezorging duurde een week. Concurrenten deden het in 1-2 dagen

Zie onder.

Correcte en snelle levering zelfs in deze drukke periode.

Prima materiaal, wel lange verzendtijd. Op maandag bestellen en op vrijdag ontvangen is in deze tijd niet meer voldoende

Geen controle op fouten van Klanten

Ik heb 2 blikken verf(2,5l) kunnen weggeven omdat primer op waterbasis niet samen gaat met glasverf (2x 2,5l) op terpentine basis.

Snelle levering van een kwalitatief perfect product!

Een zee goede kwaliteit!

Hele goede adviezen en kwaliteit van de producten is perfect!

Je kunt er altijd met al je vragen terecht en je wordt goed en geduldig geadviseerd. Enorm klantgericht. Het aanbod en de kwaliteit van producten is ongelooflijk, tegen redelijke prijzen! De medewerkers hebben een enorme productkennis, zodat je blind kunt varen op hun advies. Bovendien zijn het ook nog eens hele prettige mensen in de omgang.

Goed en vriendelijk gehlopen, goede service

Foutloos en snel

Duidelijke site, goede communicatie en avondlevering: prima!

Heel klantvriendelijk en een snelle levering

Goede service. Maken afspraken waar Top.

prijskwaliteit is top en met een super snelle levering

Kan niet anders zeggen dan wederom zeer tevreden over mijn bestelling en de producten!

Prima site, snelle levering en prima prijs.

Prima site, snelle levering en prima prijs.

binnen gekregen

Super snelle service

Om 11:30 online Drywood Woodstaine Beits besteld en om 17:30 staat er een koerier op de stoep met mijn bestelde producten. Wat een snelle levering. Super snelle service. Dank u wel.

Vakkundig advies en snelle levering

Heel prettig

Erg tevreden snelle levering

Erg tevreden snelle levering

Topservice

Snelle levering. Duidelijke communicatie en zeer goede prijs kwaliteit verhouding

Ik werd per e-mail medegedeeld dat product niet op voorraad was , moet bij fabriek besteld worden. Toch nog zeer snel geleverd.