Heel prettig
Erg tevreden snelle levering
Snelle levering. Duidelijke communicatie en zeer goede prijs kwaliteit verhouding
Ik werd per e-mail medegedeeld dat product niet op voorraad was , moet bij fabriek besteld worden. Toch nog zeer snel geleverd.
Had een paar vragen en werd goed geadviseerd!Tot de volgende bestelling 👍🏻
Levering was super snel en de communicatie was zeer duidelijk. Aanrader.
Prima snelle verzending alleen jammer dat er voor 2 kleine zakjes die door brievenbus gaan net zo verzendkosten wordt berekend als groot pakket
helaas was het bestelde artikel niet op voorraad. Echter men kwam met een beter alternatief die normaliter duurder is voor dezelfde prijs. Super service en daarna snel geleverd.
Zeer snelle levering, woensdagavond bestelling geplaatst, vrijdagmorgen al geleverd!
Ik had iets besteld dat niet meer en voorlopig ook niet meer op voorraad zou zijn. Werd netjes teruggebeld of ik misschien gediend was van een gelijkwaardig alternatief. Zo gezegd zo gedaan, alternatief was snel binnen en zijn er heel blij mee.
Goede klantenservice, bestelling snel in huis.
Snelle bezorging. Telefonisch goed bereikbaar voor advies. Omruilen geen enkel probleem. Zelden een webwinkel meegemaakt met deze goede service.
Snelle levering en het blik verf was goed verpakt!
Savonds besteld, de volgende dag al binnen.
Snel geleverd en exact wat ik er van verwachte
vandaag besteld ,morgen zeker in huis.
Ik zag de bodem van mijn blik verf en snel nieuwe besteld die in de winkel niet makkelijk te verkrijgen is, het was de volgende ochtend al binnen en kon ik verder met mijn verfklus
De bestelling werd persoonlijk gebracht door de eigenaar.
Bestelling netjes en snel geleverd.
Het product wat ik gekocht heb was goed voorradig, dus snel binnen.
De bestelling is snel afgeleverd! Maar.......niet compleet 1 product in back order maar dit wordt nergens vermeld. Op de pakbon staat dat het geleverd is, dus niet. Zelf achteraan gebeld, wel netjes geholpen en te horen gekregen dat het product wordt nageleverd. Nu maar hopen dat dit ook gebeurt.
Bestel hier wel vaker verf en schildersmateriaal. Als ik er even niet uit kom bel ik met de klantenservice van bestel-verf. Ik wordt er altijd vriendelijk en ter zake kundig te woord gestaan. Ze verkopen er topproducten en mijn bestelling is ook nog eens snel geleverd.. Echt een aanrader
Vandaag belde ik met het bedrijf Wij hebben 2 keer Vista Aqua 2K PU besteld. Op het technisch werkblad staat niet aangegeven dat de verf zo snel uithardt, en dus maar 1 keer gebruikt kan worden. De eerste keer hebben we hier geen melding van gemaakt, maar nadat de 2e verfpot gister weer explodeerde hebben we toch maar even gebeld of er misschien een oplossing geboden kan worden. Hier viel niet over te praten want volgens medewerker van het bedrijf heeft iedereen verstand van verf en hadden we kunnen weten dat dit zou gebeuren. Erg slechte klacht afhandeling en service
Beste Marcel Jammer om te lezen dat je een ontevreden gevoel heb over ons. Je had ons direct kunnen bellen of kunnen e-mailen als je een vraag had of niet helemaal begreep hoe het werkte. We hadden je graag verder geholpen. Het is een 2 componenten product dat door toevoeging van de verharder een reactie aangaat (verhard). Je heb na het aanmaken een periode om de verf te verwerken, zoals aangegeven in de technische documentatie. Nogmaals jammer, en je had jezelf een hoop ellende kunnen besparen als je eerst goed gelezen hoe je het product moest verwerken, of ons gemaild of gebeld had. Hopelijk kunnen wij je in de toekomst toch nog van dienst zijn. Met vriendelijke groet, Bestel-verf.nl
Snel geleverd..
Snel en goed ontvangen.