Makkelijk om een bestelling te plaatsen. Veel betalings mogelijkheden, en de volgende dag geleverd.
Pluspunten
Snelle levering uitgebreid assortiment prettige prijzen
VerbeterpuntenNVT
Pluspunten
Snel geleverd; goed verpakt; goedkoopste!
Pluspunten
Zeer snelle aflevertijd 2 bestellingen op verschillende tijdstippen voor 11 uur besteld, dezelfde dag in huis 1 pakket.
Pluspunten
Geen tips Ga zo door perfect bedrijf klant vriendelijk en denken mee.
VerbeterpuntenGeen tips Ga zo door perfect bedrijf klant vriendelijk en denken mee.
Pluspunten
zeer snel geleverd, heel redelijke verzendkosten
Veel minder plastic in de verpakking. Dit kan veel makkelijker en milieuvriendelijker worden gedaan.
Bedankt voor uw recensie. Het plastic in onze dozen is voor een groot deel door ons hergebruikt. Dit is het plastic dat gebruikt word om de pallets in de sealen, en gebruiken wij dus nog een keer ipv dat wij dit direct weg gooien. Verder is het natuurlijk belangrijk dat alles goed genoeg word ingepakt. Schade zorgt voor nog meer milieubelasting...
Pluspunten
Goede en snelle levering
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
goede prijs, zeer snelle levering
Verbeterpuntenhad iets degelijker ingepakt mogen zijn, dun doosje, deuk in blik, gelukkig niet open gegaan.
Pluspunten
Bestellen via de site
VerbeterpuntenLaat beter zien wat op voorraad is. De ene dag heb ik besteld, de volgende dag bleek het nabesteld te zijn. Doordat de levering vervolgens over het week-end getild werd is het tijdgat voor de mogelijke toepassing verlopen. Ik weet nog niet of het een goed product is.
Pluspunten
-Goed advies. -Producten zijn met zorg verpakt voor verzending. -Zeer snelle levering.
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
snelle levering, duidelijke website
Verbeterpuntenga zo door!
Pluspunten
Snelheid, accuratesse, prijs/kwaliteitsverhouding, vriendelijkheid en advies personeel, klachtafhandeling, alles prima geregeld! Vette pluim!!!
VerbeterpuntenGa zo door!