Pluspunten
Keurige en snelle levering van de producten, deze week voor het eerst besteld, helaas ging de 1e levering mis, blik verf was zwaar beschadigd aangekomen en gaan lekken. Even bellen met de bestelverf.nl en zonder problemen werd een nieuw blik kosteloos toe gestuurd. Uitstekende service. Zowel een Sikkens als een Koopmans product gekocht beiden van de juiste kwaliteit, dus niet zoals bij sommige voordeelsites geen echte merkproducten leveren. Prima
VerbeterpuntenReageren op gezonden mails. Verbeterpuntje
geen
Pluspunten
Zegenen netjes gebeld of ik wel juiste verf nummer had doorgeven v welke kleur. Dat vond ik heel fijn, anders kreeg ik misschien de verkeerde kleur.
Pluspunten
Goed gereetschap voor goedenprijs
VerbeterpuntenBeter na kijken van spullen die je op moet stuuren dat het in 1 keer goed gaat
Pluspunten
Super vriendelijk, geduldig en behulpzaam personeel dat mij perfect geadviseerd heeft.
VerbeterpuntenGeen, ik ben erg tevreden!
Pluspunten
Prima informatie door de telefoon en super snelle levering!!
Pluspunten
Prijs is goed
VerbeterpuntenIk had 2 blikken van sikkens van 2.5 liter p/stuk, beide blikken waren bij uitpakken gedeukt waarvan een ook de bovenkant waardoor deksel na openen niet meer goed sloot. 2 dagen na bestellen op een donderdag bericht gekregen dat het pakket verzonden was, dan kan je het vrijdag of uiterlijk zaterdag verwachten. Pakket kwam pas dinsdag erop,, erg jammer want ik had het weekend een stelling gehuurd.
Pluspunten
Snel, professioneel en behulpzaam
Pluspunten
Goede kwaliteit
Pluspunten
zie boven
Verbeterpuntenniet op dit moment
Pluspunten
snelle levering. Goede kwaliteit en en scherpe prijs. zeer zeker een adres om op te slaan in de favorieten
Pluspunten
Erg vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon en afspraak over snelle levering nagekomen.
VerbeterpuntenBetaling mogelijk maken met creditcard.
Neem een kijkje in het sigma service center en pas dezelfde formule qua materiaal tegen concurrerende prijzen toe de non paint producten daar zijn erg duur