Pluspunten
Bestelling was binnen enkele dagen binnen. Via mail werd ik op de hoogte gehouden over het verloop van mijn bestelling.
Pluspunten
een aanrader
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Standaard procedure zoals bij iedere goede en betrouwbare leverancier, veel producten zijn niet to moeilijk te krijgen via internet,terwijl ik hier wel alles heb kunnen bestellen.
VerbeterpuntenWeiniger aandringen op het invullen van internetonderzoek,de beste zijn is prima,want dat zijn jullie ook.
Pluspunten
snel en niet duur
Verbeterpuntenmogelijkheid om pakket op te halen bij een postagentschap
Pluspunten
Het bedrijf heeft na gelezen te hebben dat de kitoplosser niet voor butylkit werkt een regeling getroffen. Heel netjes om zo met "online" klanten om te gaan. Bestel-verf krijgt van mij een warme douche. Mogelijk kunnen jullie het zelf nog proefondervindelijk vaststellen en het dan vermelden op de website. Met vriendelijke groet, Cor van Boven
VerbeterpuntenWerkt niet bij Butylkit
Pluspunten
De kleur van ossebloed 614 is prachtig.
VerbeterpuntenIk wilde de 2 componentenverf verdelen om het in twee keer te verven. Omdat ik dit alleen ging doen. Dat viel nog best tegen om de verharder te verdelen omdat het bakje taps afliep. Ik kon ook niet op het blikje vinden hoeveel verharder - en verf en in het blik zat.