Pluspunten
- snelle levering - alles in orde
Verbeterpunten- verzendkosten vrij hoog - 1 ding niet geleverd, maar wordt al in orde gebracht
Pluspunten
lekkere losse thee, in de supermarkten steeds minder losser thee.
Verbeterpuntenthee ei voor een pot zou ik graag hebben
Pluspunten
Altijd mooi op tijd bezorgd, verzorgd ingepakt.
VerbeterpuntenMisschien is het leuk dat als thee gearomatiseerd is (zoals de Earl Grey Superieur), dat er ook bij staat waarmee het is gebeurd. Zo verwacht je bijvoorbeeld niet dat de EG Superieur fris-zuur ruikt en smaakt, alsof het met citroen is gearomatiseerd. Sowieso, meer informatie over de thee, nuttig of niet nuttig, draagt tevens bij aan de smaak ervaring ; doordat je jezelf graag verlekkert met een leuk verhaal(tje) over de thee, althans ik ben daar gevoelig voor. Bijv. een enthousiaste kok die het bord eten eerst de hemel in prijst, geeft mensen daarmee net een extra smaak ervaring mee.
Pluspunten
Uitstekende koffie en zeer snelle levering.
Pluspunten
tijdig bezorgd, goed verpakt
Pluspunten
Snel en netjes verzorgd geleverd.
Pluspunten
snelle en juiste levering.
Verbeterpuntengeen spaarpunten bij online bestelling.
Pluspunten
Snelle service, prima
VerbeterpuntenGeen idee
Pluspunten
Pluspunten
Snelle afwikkeling van mijn bestelling en aflevering volgens afspraak
Pluspunten
Ruime keus, mn grand pouchong en gyokuro zijn mijn favorieten theesmaken
VerbeterpuntenLate levering, levering pas vijf dagen na bestelling, merkwaardig is dan wel weer dat je het verzoek voor de review al dagen ontvangt voor de daadwerkelijke leverantie
Pluspunten
-Goede kwaliteit producten -snelle levering -uitstekende webshop
Pluspunten
snelle levering, lekker makkelijk!
Verbeterpuntendeze beoordelingsmail kwam eerder dan het product zelf...een beetje raar.
Pluspunten
Goede en overzichtelijke website met van toepassing zijnde informatie en duidelijke bestelprocedure. Super assortiment & zeer snelle levering. Aanrader!!!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
De cadeau bon was er zeer snel.
Pluspunten
Snelle bezorging, nette verpakking, kloppende bestelling, kloppende factuur.
Pluspunten
snelle levering en goede kwaliteit van de thee
VerbeterpuntenVermelden dat het gaat om kruiden, evt een optie erbij voegen wat andere kanten ook bekeken: theefilters bv
Pluspunten
Snelle levering en uitstekende service.
VerbeterpuntenHet kunnen herhalen van een vorige bestelling. Nu moet je dat stuk voor stuk doen.
Pluspunten
vlotte bezorging
Verbeterpuntenik had eerst moeite met mijn gegevens van nieuwe klant vastleggen
Pluspunten
Well laid out ...
VerbeterpuntenThe site could use a few more languages, at least one in English. As well, in searching for the specific Roi Bos tea that I used to get in France, it took a while as I had to click on almost the whole list - Maybe you should have the product depicted next to the list ?
Pluspunten
* Snelle en correcte levering * Aanpassen bestelling na betaling was geen probleem * Zeer goede producten voor een scherpe prijs.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Bestelling vlot ontvangen Overzichtelijk bestellen
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Zeer netjes opgelost
Pluspunten
Snelle levering, makkelijk bestellen.
VerbeterpuntenBeetje duur