Pluspunten
Snel, passende doos, goed geregeld.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Makkelijk bestellen, de "thee wijzer" op de site, redelijk uitgebreide beschrijvingen ondanks dat het moeilijk is om smaak te beschrijven, snelle levering, netjes verpakt.
VerbeterpuntenNiet alle producten die op de site worden getoond, zijn ook daadwerkelijk via de site te bestellen. Verpakking was erg groot (buitenmaten versus daadwerkelijk benodigde ruimte).
Pluspunten
Snelle bezorging zonder klachten. Netjes in een doos verzonden.
Pluspunten
Snelle levering, mooi assortiment
Pluspunten
Na 2 dagen is de bestelde koffie keurig netjes bezorgd
VerbeterpuntenWat mij betreft geen verbeterpunten
Pluspunten
Pluspunten
goede kwaliteit producten en snelle levering in heel nederland.
Pluspunten
Alles was in orde.
VerbeterpuntenIk woon in België, maar verzendkosten naar België zijn 19,50 euro, dus heb ik bestelling bij mijn ouders in Nederland laten bezorgen. Ik zag pas na de betaling dat het ook mogelijk was om rechtstreeks bij de winkels te informeren of bezorging via de post mogelijk is (dan had ik direct in een winkel in België geïnformeerd). Het zou fijn zijn als dit wat duidelijker op de site vermeld zou zijn. (Nog beter zou zijn als voor klanten in België dezelfde bezorgvoorwaarden en -prijzen zouden gelden als voor klanten in Nederland; moet toch kunnen met winkels in België?)
Pluspunten
Bestellingen en afleveringen gaan vlot zonder problemen
Pluspunten
snelle levering!
Pluspunten
De bestelling was er sneller dan dat ik de bevestiging per email ontving. Dat was een hele aangename verrassing!
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Gewoon correct. Dat wat je verwacht bij Simon Lévelt, uitsraling en kwaliteit wordt gewoon geleverd. geen poespas. gewoon goed
Pluspunten
fijne artikelen, snelle bezorging
Verbeterpuntenjammer dat de lekkere etenswaren niet via de website te krijgen zijn
Pluspunten
Snelle levering, inpakdatum thee was op dezelfde dag als de verzenddatum dus mooier kan niet! Netjes ingepakt. Meteen weer een bestelling gedaan als kadootje voor iemand.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Le produit en soi.
VerbeterpuntenLa traduction est plutôt passable en Français comme en Allemand.
Pluspunten
Erg snelle, altijd correcte levering. En betreft de El Limoncillo koffie, ik wil niets anders meer. :)
VerbeterpuntenWat ik op de site mis een betaalbare (hand)koffiemolen. Ik schrik steeds van de prijzen van de elektrische koffiemolens op de site. Dus ik blijf maar gemalen koffie bestellen. Ik zou veel liever bonen bestellen, met eenmalige een betaalbare koffiemolen. Ik heb interesse in onderstaande molen, maar ik geloof pas dat hij goed is, als hij op de Simon Levélt site staat. (Of een vergelijkbare molen.) http://www.dekoffiethuiswinkel.nl/blog/nieuw-en-getest-de-kyocera-handkoffiemolen/
Pluspunten
Heerlijke thee.
VerbeterpuntenHoge grens voor de waarde van de bestelling voor de verzendkosten verminderen.
Pluspunten
Snelle levering, keurig per kilo verpakt!
Pluspunten
Netjes verpakt, snelle levering