Pluspunten
Makkelijk via internet een bestelling te plaatsen. De aflevering geschiedt op tijd.
VerbeterpuntenBij aankoop in een winkel kreeg ik kortingsbonnen. Is dit niet het geval bij bestellingen via internet. En zo ja, hoe zie ik dat dan. Zo neen, waarom niet.
Pluspunten
Snelle levering Goede service
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
1e bestelling. Goeie kwaliteit thee. Snelle levering.
VerbeterpuntenTot nu toe geen.
Pluspunten
Veel keuzemogelijkheden, snelle service/levering.
VerbeterpuntenPrijzig
Pluspunten
Snelle levering.
VerbeterpuntenExtraatje erbij? Of waardebon voor de volgende bestelling?
Pluspunten
Bijna alles; van website tot aan levering. Goede kwaliteit tegen redelijke prijs. Goed assortiment espresso. Snelle levering.
VerbeterpuntenVerzoek om op de website van de winkelwagen verder te gaan op de pagina waar ik gebleven ben als ik klik op "verder winkelen".
Pluspunten
snelle levering, producten goed verpakt
Pluspunten
keurige verpakking
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
snelle en correcte levering
Pluspunten
Interessante informatie over de producten. Snelle levering!
VerbeterpuntenGroter assortiment.
Pluspunten
lekkere produkten en super makkelijk om op afstand iemand een leuk kadeau te laten bezorgën.
Pluspunten
overzichtelijke webshop, goede klantenservice, goede en snelle communicatie Vlotte levering
VerbeterpuntenNiet altijd meteen duidelijk dat bepaalde artikelen alleen in de fysieke / locale winkel te verkrijgen is. Dat blijkt pas zodra je het artikel aan de winkelmand wil toevoegen en dat gaat dan niet
Pluspunten
Goed verpakt. Snelle levering. Duidelijke factuur bijgevoegd. Geen folders e.d. toegevoegd.
Pluspunten
- Snelle levering - Duidelijke hoe de betaling verloopt, ook met cadeaucard - Gebruikersvriendelijke site (webshop)
Verbeterpunten- Afleveradres anders dan factuuradres moet ik per bestelling opnieuw invullen. Kan ik niet invullen bij mijn account.
Pluspunten
Duidelijke website.normale prijzen
VerbeterpuntenVoor 22.00 uur besteld volgende dag bezorgd? Misschien vanaf lager bedrag gratis verzending
Pluspunten
Goed verpakt, snelle levering
Verbeterpuntenontbreken spaarzegels
Pluspunten
Snelle, correcte levering, groot assortiment. Koffiebonen verkrijgbaar vanaf 250 grams verpakking, dus nieuwe smaken proberen zonder dat je meteen aan een kilo vast zit.
Verbeterpunten?
Pluspunten
Snelle en altijd juiste levering
VerbeterpuntenLaat het puntenspaarsysteem ook gelden voor online-bestellingen en niet alleen voor de winkels!
Pluspunten
De koffie werd geleverd conform bestelling.
VerbeterpuntenIn het vervolg graag geen nodeloze evaluatieformulieren meer opsturen bij een bestelling van drie zakjes koffie. Alsof ik hier tijd voor heb!
Pluspunten
Op tijd bezorgd volgens bestelling
Pluspunten
Snelle levering en heerlijke thee en koffie ontvangen.