Pluspunten
heerlijke producten snelle levering
Pluspunten
Snelle service, goed verpakt, heldere website
Verbeterpuntengeen idee
Pluspunten
Snel, netjes en zonder porto geleverd. Top.
Pluspunten
goed assortiment en snelle levering
Verbeterpuntentestbags van koffie of thee om eens een keer wat te kunnen proberen, een keuze te maken en daarna pas te beslissen wat te kopen.
Pluspunten
Heerlijke thee en koffie op een overzichtelijke site
VerbeterpuntenErg hoge verzendkosten voor weinig gewicht. Is de reden om niet altijd maar te bestellen.
Pluspunten
Mooie verpakking, snelle levering, natuurlijke producten, correcte/volledige administratie
Verbeterpunten-
Pluspunten
Prima webshop! Binnen enkele dagen opgestuurd, keurig verpakt. Inhoudelijk, heerlijke thee! Zal hier zeker mijn nabestelling doen zodra het op is.
VerbeterpuntenEen leuke tip misschien, op het kaartje wat bij de doos zit, kan wellicht nog meer info bij over thee (of verwijzing naar goed boek). Hoe meer je leest en weet over de thee die je drinkt, hoe beter die gaat smaken tenslotte.
Pluspunten
Snelle levering, goed product
VerbeterpuntenTelefoontje , 3 mailtjes en vraag om beoordeling, herinnering daarop… hoop gezeur voor 3 pakjes thee.. Volgende keer andere leverancier zoeken. Iets te ver doorgeschoten..
Pluspunten
De website ziet er mooi en duidelijk uit. De procedure vanaf bestelling tot levering is probleemloos en vlot verlopen. ik ben zeer tevreden! En de vormgeving van de theepot is echt bijzonder mooi.
Pluspunten
Veel uitleg en goedeomschrijvingen
VerbeterpuntenBij de koffie voor de cafetiere staat ook koffie vermeldt die niet voorgemalen is. Jammer als je net die koffie wil hebben en thuis geen bonenmaler hebt.
Geachte mevrouw van den Burg, Al onze koffie wordt standaard in bonen aangeboden, maar u kunt tijdens het bestellen de gewenste maling aangeven. Onder de prijs staat een menu (klik op het pijltje) waarin de diverse malingen worden getoond. U kunt hier de cafetiere maling kiezen. Met vriendelijke groet, Simon Lévelt Klantenservice webwinkel
Pluspunten
Heel snelle verzending. Alles perfect geregeld
Pluspunten
Makkelijke website; snelle levering
VerbeterpuntenWebsite: als ik product hebt gekozen binnen een categorie wil ik de keuze hebben de resultaten van die categorie te blijven zien. bv thee in zakjes. Nu moet ik na het kiezen weer naar die categorie teruggaan.
Pluspunten
- Snelle bezorging - Lekkere thee - Leuk dat ik via webshop giftcrad kon bestellen op de site - Goede uitleg van wat er in de thee zit - Groot assortiment
Verbeterpunten- Ik vond de bezorgkosten hoog - Probeerzakje thee aanbieden
Pluspunten
Overzichtelijke website, veel keuze
Pluspunten
snel en adequaat
Verbeterpuntenspaarpunten introduceren voor webbestellingen. in de winkels krijg je per 5 euro spaarpunten, bij webbestellingen niet.
Pluspunten
uitgebreid assortiment koffie en thee, hoge kwaliteit, snelle bezorging, uitstekende prijs-kwaliteit verhouding
Verbeterpuntenmeer informatie over geschiedenis van koffie en thee en ermee verbonden landen
Pluspunten
Snelle service , heerlijke koffie
Pluspunten
de smaak
Pluspunten
Goede communicatie, snel het knelpunt oplossen, en supersnelle levering.
Verbeterpunten'k Zou het echt niet weten.
Pluspunten
Snelle levering.