Pluspunten
Goede en overzichtelijke website. Snelle levering.
VerbeterpuntenJammer dat je bij online bestellen geen spaarpunten krijgt, alleen maar als je naar de winkel gaat.
Pluspunten
Pluspunten
Ruim assortiment aan koffie en thee, voor iereen wel een favoriete smaak, ook organic! Snelle levering
VerbeterpuntenChocola toevoegen aan het assortiment!
Pluspunten
lekkere koffie snelle levering goed verpakt mooie verpakking ( het oog wil ook wat verder ik als echte koffie drinker : HEEL TEVREDEN
Pluspunten
Koffie van prima kwaliteit. Levering via de webshop makkelijk en snel
Pluspunten
Makkelijke en overzichtelijke website met zeer uitgebreid assortiment en zeer snelle levering! zeer aan te raden!
Waarom geen spaarzegels die wel in de winkel te verkrijgen zijn!
Pluspunten
Snelle levering.
Pluspunten
Zeer goede koffie en thee. Vooral de Moccha Limu uit Ethiopie is in de cafetiere (uiteraard mits juist gemalen en gezet) excellent. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Vlotte toezending in stevige verpakking. Prima
Pluspunten
snrlle /vlotte afhandeling van bestellingen
Pluspunten
Snel zonder gezeur
Pluspunten
Snelle levering en tijdige meldingen via mail.
Pluspunten
Duidelijke website Snelle levering
Pluspunten
Uitstekend, eenvoudig te bestellen en SUPERsnel!
Pluspunten
Snel, en lekkere thee
Pluspunten
snelle levering!! heerlijke thee
Pluspunten
Snelle correcte/afhandeling/levering Produkt is goed verpakt en gesealed Kwaliteitsproducten
VerbeterpuntenOp het verpakkinglabel ook een houdbaarheidsdatum aangeven
Pluspunten
Snelle levering Goede kwaliteit Heldere website
VerbeterpuntenOnline verzendkosten berekenen is m.i. niet meer van deze tijd
Pluspunten
site werkte prima. hoe het ontvange is weet ik niet, omdat het voor een klant was. ik heb het niet gecheckt. leuk dat er een cadeaukaartje mogelijkheid is en ook de verpakking. Stuurt met een fijn idee op
Verbeterpuntenik had wel graag meer verschillende cadeaupakketjes terug willen vinden op de site mbt koffie of thee.
Pluspunten
VerbeterpuntenGraag meer mogelijkheden bieden om zelf de ophaallocatie te kiezen.
Pluspunten
snelle levering fijn dat jullie theïnevrije thee hebben.
Verbeterpuntengeen.
Pluspunten
Snelle levering, super lekkere koffie en een groot assortiment.
VerbeterpuntenBij het online bestellen direct duidelijk maken wat de snelste "route" is. Ik bedoel hiermee bestellen via de algemene site of via de dichtstbijzijnde winkel.
Pluspunten
Super snelle service via de website. En een prima aanbeveling van de winkel in Alphen aan den Rijn. Goede kennis en vriendelijk personeel.