Pluspunten
Makkelijk, snelle levering
VerbeterpuntenVerzendkosten verhouding tov prijsproduct is uit verhouding
Pluspunten
VerbeterpuntenGeen zegels terwijl je deze in de winkel wel ontvangt
Pluspunten
Snel en betrouwbaar
Pluspunten
Een snelle en correcte levering van die heerlijke Simon Lévelt koffie.
Pluspunten
Snel verstuurd; goed verpakt
Pluspunten
snelle levering. Heerlijke producten.
Pluspunten
Snelle levering!
Pluspunten
Ik vind Simon Levelt een bedrijf met goede producten, maar ook met aandacht voor het milieu. Als oma van drie opgroeiende kleinkinderen vind ik dat heel belangrijk.
Pluspunten
alles perfect!
Pluspunten
Snelle levering en allemaal netjes verpakt
VerbeterpuntenVindbaarheid van sommige producten op de site zoals bijv. de vershoudblikjes.
Pluspunten
Lekkere koffie Prima, snelle levering
VerbeterpuntenOverzichtelijkheid webshop matig Af en toe wat meer variatie of "leuke" koffiesoorten zou welkom zijn
Pluspunten
Snel
VerbeterpuntenDe zegels zijn niet meegestuurd
Pluspunten
Pluspunten
het goede lekkere thee ,vlug bezorgd helemaal goed
Pluspunten
Makkelijke webshop, duidelijk overzicht en leuke kado pakketjes En ik weet dat de thee heerlijk is!
Verbeterpunten- pakketje was vertraagd. Hiervan ben ik niet op de hoogte gesteld en kwam ik pas achter toen ik het pakketje online opzocht. Jammer! - ik kon helaas niets lekkers vinden in de webshop om bij de thee te voegen
Pluspunten
Nette snelle bezorging
Pluspunten
Snelle , correcte levering
VerbeterpuntenBij hogere bedragen, bv. vanaf € 50,-- zou je geen verzendkosten meer hoeven te betalen.
Pluspunten
Prima verzorgd en verpakt en op tijd geleverd!
VerbeterpuntenEen duidelijker overzicht van de te bestellen producten op de site.
Pluspunten
Snelle levering, producten van goede kwaliteit
VerbeterpuntenBoven een bepaald bedrag gratis verzenden. De verzendkosten zijn best hoog.
Pluspunten
Goedwerkende webwinkel. Handig dat oude bestellingen zichtbaar zijn. Lekker snelle levering.
VerbeterpuntenStop eens een cadeautje in de doos bij je vaste klanten.
Pluspunten
Altijd goed lekkere koffie en snelle service