Pluspunten
Snelle levering. Goed verpakt.
VerbeterpuntenEr werden Erg hoge bezorgkosten gerekend. Dit houdt mij tegen nogmaals te bestellen.
Pluspunten
Ontzettend snelle levering!
Pluspunten
Snel afgehandeld, lekkere koffie en thee
Pluspunten
Snel geleverd en alles wat ik besteld had, zat erin. Plus nog een paar theezakjes om te proberen.
Pluspunten
Wide selection of teas, all of which are among the highest quality that one can readily find in the market. Delivery is always very prompt. I had been aware of the stores from my visits to Ghent and Amsterdam, but being able to access and receive products online is a great addition.
VerbeterpuntenI can't read Dutch, only German, and while that assists in deciphering most of the website, having enhanced English language pages and descriptions would be helpful. I've managed to do two orders successfully in Dutch, so this is not vital for my own future orders.
Pluspunten
geweldige koffie
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
uitgebreide informatie.
Verbeterpuntenik vind de indeling niet logisch, moet vaak zoeken wat waar staat, bijvoorbeeld de theezakjes voor losse thee. als ik mijn oude bestelling wil overnemen moet ik 1 voor 1 de artikelen aanklikken en bestellen.
Pluspunten
snelle service veel keuzes op de website overzichtelijke site
Verbeterpuntengeen, ik ga het zeker vaker doen.
Pluspunten
goede produkten en leveringbakker
Pluspunten
Accuraat en zorgvuldig. Goede producten.
Pluspunten
dat de koffie heerlijk is en een ruime keuze -de zeer snelle levering
Verbeterpuntenis al goed
Pluspunten
Snelheid Product
VerbeterpuntenBladeren door site
Pluspunten
Zeer snelle levering Goede service
VerbeterpuntenKan niets bedenken
Pluspunten
Dat ik weer thee proef, na de flauwe aftreksels uit supermarkt. De snelheid De wijze waarop geïnformeerd
VerbeterpuntenZou graag kunnen kiezen tussen thee in een papieren zak of in een blikje tegen bijv. Extra betaling.
Pluspunten
Snelle bezorging, netjes verpakt
VerbeterpuntenLiever geen overdaad aan mailtjes na de aankoop!!!!
Pluspunten
Zeer grote keuze en een snelle levering.
VerbeterpuntenIk mis wel mijn spaarzegels die ik wel in de winkel krijg.
Pluspunten
snelle levering leuke proefzakjes
Pluspunten
Duidelijke website en snelle en goede service.
Pluspunten
keurig, net , klein doosje mooie pakjes thee
VerbeterpuntenJammer dat de winkel in Enschede al weer weg was
Pluspunten
Snelle levering en soms ook een proefpakketje van een nieuwe thee.
Pluspunten
Altijd snelle levering......netjes verpakt. Goede keuze in producten. Overzichtelijke pagina.s .
VerbeterpuntenBoven een bepaald bedrag bv 40 euro aan aankopen, gratis verzenden. Doen veel bedrijven.
Pluspunten
Gisteren weer vestiging Tilburg bezocht,altijd een feest. De verkoopster is heel goed op de hoogte van theesoorten en weet altijd een leuk advies. Zo kan ik met haar mn ervaringen delen. Ik woon ver van Tilburg maar ik neem de tijd om daar de thee halen juist om die super leuke, vriendelijke en kundige service!! Inmiddels heb ik ook andere vestigingen bezocht zoals rotterdam of Den Haag maar de tijd voor de klant nemen ze daar niet en juist in Tilburg wel! Complimenten en groeten vanuit Steenbergen NB
VerbeterpuntenVoor vestiging Tilburg geen verbeterpunten maar wel een tip voor andere vestigingen - neem voorbeeld van het team uit Tilburg, jullie kunnen nog veel leren!