Als je een bepaalde soort thee niet te bestellen is, staat dat er niet duidelijk.
Pluspunten
Zeer snelle levering
Pluspunten
Gebruikersvriendelijke website, snelle levering.
Verbeterpuntenlagere verzendkosten
Pluspunten
snelheid en assortiment
Pluspunten
Klanten service reageerde snel en adequaat. Bestellen gaat makkelijk. Levertijd was prima. Leuke extraatjes waren er geleverd en dat is altijd leuk als je het iemand toestuurd als een cadeau. De optie om een kaartje toe te voegen vond ik erg leuk.
VerbeterpuntenBetere scheiding van factuur adres en bezorgadres op de website. Ik heb dit gebruikt om een cadeau te bestellen omdat ik zelf in het buitenland woon en ik had zelf als ik in de winkel was geweest zeker een paar lekkernijen erbij gekocht om het cadeau op te leuken dit was niet mogelijk via de website, zou ik wel leuk vinden als het mogelijk was.
Pluspunten
snelle levering goede kwaliteit
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
product is oke en snel geleverd
Verbeterpuntenirritant dat ik dit soort mails krijg
Pluspunten
VerbeterpuntenLagere verzendkosten, helemaal voor iets wat door de brievenbus kan!
Pluspunten
Snelle en complete levering, prima.
Pluspunten
snelle levering (de volgende dag binnen) zorgvuldig verpakt
Pluspunten
Snelle levering. Goed op de hoogte gehouden van stand van zaken levering.
VerbeterpuntenKon mijn gewenste koffie niet goed vinden op de site. Krijg geen stempels/spaarpunten bij bestelling via de site,
Pluspunten
Heerlijke thee, zeer snelle levering.
Pluspunten
snel geleverd maar ook ontdekt u winkel in de Ferd.Bolstraat amsterdam
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
uitstekende service, snelle levering
Pluspunten
Hele lekkere thee, goed verpakt.
VerbeterpuntenVerschrikkelijk hoge verzendkosten!
Pluspunten
De beste koffie en thee soorten. Goede & snelle thuisbezorging.
VerbeterpuntenInternetsite. State of the art en interactief zou leuk zijn....maar het gaat uiteindelijk toch om de koffie!
Pluspunten
Prima service, koffie en thee is van uitstekende kwaliteit en smaak. online bestellen gaat heel makkelijk en de bestelling is binnen een paar dagen in huis.
Pluspunten
snelle levering!
Verbeterpuntentijdsvakken levering kleiner maken (bijv 2 uur ipv 4 uur)
Pluspunten
- snelle levering (zondag online besteld -> dinsdag inhuis!) - proefmonsters van thee bij de bstelling, niet 1 maar zelfs 3 zakjes (verrassing) - breed assortiment in thee & koffie selectie
Verbeterpunten- er bestaan lekkere koffiesiropen van het merk 'Monin' - koffieconcurrenten verkopen dit al online, misschien een idee om de siropen toe te voegen... best lekker voor een keer 'koffie anders' ipv koffie verkeerd :-) - verzendkosten blijven aan de hoge kant
Pluspunten
Lekkere Koffie
VerbeterpuntenLevering tijdens kantooruren zou beter zijn. Klaarheid over wat ern bedoeld word met de maalgraad v.d. koffie
Pluspunten
Duidelijke website Op tijd geleverd