Pluspunten
Lekkere thee van goede kwaliteit. Groot assortiment en snelle, goede levering.
VerbeterpuntenHet zou handig zijn als er een zetadvies en de werking van het theesoort op de zakjes zou staan.
Pluspunten
Geheel volgens verwachting
Pluspunten
Pluspunten
kwaliteitsproducten snelle service
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke informatie
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snel en betrouwbaar.
Pluspunten
Bij bestelling meestal binnen 2 werkdagen netjes thuis afgeleverd
VerbeterpuntenN.v.t
Pluspunten
Snelle levering, makkelijk bestellen. Goede selectie theïnevrije thee die ook nog eens erg lekker is
VerbeterpuntenIn de webshop kun je niet makkelijk vanuit je winkelmandje terug naar het product dat je net bekeken hebt. Je moet dan weer opnieuw de categorie kiezen, etc. Het zou makkelijk zijn als je meerdere producten tegelijk in je winkelmandje kon doen, of op een andere manier makkelijker kon navigeren
Pluspunten
Mooi pakket, sneller dan verwacht.
VerbeterpuntenNeem de naam van de ontvanger goed over. Nu stond er een spelfout in de naam van de persoon aan wie ik t pakketje als cadeautje stuurde. Voor de ontvanger lijkt t dan net of ik niet weet hoe ik haar naam schrijf. Ik hoop echt dat zon tikfoutje niet is gemaakt in t begeleidende kaartje. Ook zou t leuk zijn als je als verstuurder een idee van t kaartje kreeg. Is het een wit papiertje? Is t een kaartje? Met de hand beschreven zoals bij de bloemist of getypt? Je betaalt er toch een euro voor dus zou wel leuk zijn als je weet hoe het pakketje en tekstje eruit komen te zien.
Pluspunten
Snelle levering. De tijd van bezorging vermeld. Kopjes zorgvuldig ingepakt.
VerbeterpuntenHeb ik niet.
Pluspunten
Pluspunten
Levering zoals wordt aangegeven bij de bestelling.
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Snelle en goede levering van bestelde produkt
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levertijd, netjes in dozen. Lekkere koffie, genoeg bio & fair-trade keuze.
Pluspunten
Pluspunten
Snelle levering van goede kwalieit koffie
Bezorging. Mis de mogelijkheid om pakket zelf ergens af te halen!
Pluspunten
Snel en betrouwbaar
Pluspunten
- Lekkere (wat zeg ik: heerlijke!) thee - Snelle levering - Mooi stevige doos - Onverwachtse proefmonsters. Leuk!
Verbeterpunten- Een manier verzinnen om de 10% korting bij inlevering van het label van het proefmonster ook bij de webwinkel in te kunnen leveren (of dit duidelijker communiceren). Het is mij nu niet duidelijk of het kan.
Pluspunten
Snelle levering, goed verpakt, goed geprijsd.
VerbeterpuntenDe Pu-Ehr thee was van zeer lage kwaliteit ofwel bedorven en slecht opgeslagen op de een of andere manier. Hij ruikt naar rotte vis. Dit schijnt vaker te gebeuren met Pu-Ehr aangezien het een delicaat product is, maar ik denk niet dat het de bedoeling is dat zoiets met uw merk geassocieerd word, zeker niet als het (ten onrechte) als "een zoete en aarde-achtige smaak" wordt beschreven op uw website. Dat is dus €3.80 de prullenbak in. Een grote tegenvaller dus. Of dit dit een mogelijk een eenmalige verkeerde lading is hoor ik graag van u, zodat het me niet belet nogmaals Pu-Ehr bij u te bestellen. Met de andere thee was ik tot nu toe wel tevreden. Er viel me wel nog één ding op aan de webshop en dat is dat het zetadvies redelijk kort door de bocht is. Elke niet zwarte thee word geadviseerd op 85 graden te zetten (terwijl dat zeker niet voor elke thee het best is) en voor elke thee word twee gram per kop geadviseerd wat ook niet altijd optimaal is. Over de zettijden heb ik soms ook m'n twijfels, maar dat is grotendeels een kwestie van smaak natuurlijk. Al met al zou ik uw bedrijf wel enigszins aanbevelen, met de waarschuwing bij de Pu-Ehr uit de buurt te blijven en de instructies niet al te letterlijk te nemen. De Pu-Ehr heeft me voorzichtiger gemaakt in m'n aankopen, omdat ik tot op heden consistente kwaliteit van u gewend was en de mogelijkheid dat ik een echt verkeerde aankoop bij u kon doen niet in het achterhoofd had.
Geachte heer Domburg, Jammer dat onze Pu-Ehr thee niet aan uw verwachtingen voldoet. Wij nemen uw klacht in behandeling, een collega zal binnenkort contact met u opnemen. Met vriendelijke groet, Klantenservice webwinkel
Pluspunten
Excellente producten, redelijk goede website & zeer snelle levering.
VerbeterpuntenWebsite mag wat strakker en daardoor sneller.
Pluspunten
duidelijke website bestelde artikelen werden afgeleverd op aangegeven dag en tijd
Pluspunten
Goed verzorgd, netjes verpakt, op tijd geleverd
Pluspunten
Snelle levering en hele lekkere koffie!