Mis korte omschrijving inhoud op zakjes
Pluspunten
- zeer snel - goede bereikbaarheid klantenservice - goede koffie - overzichtelijke site - handige persoonlijke pagina
Pluspunten
Altijd een heel snelle levertijd! En lekker koffie!
VerbeterpuntenGeen!
Pluspunten
VerbeterpuntenGunpowder besteld, gunpowder bio ontvangen. er zitten duidelijk verschillen tussen deze twee theesoorten.
Pluspunten
overzichtelijke website, snelle levering! en heerlijke koffie!
Pluspunten
Bestelling in prima overgekomen en snel geleverd
Pluspunten
Groot assortiment. Zeer goede producten en kwaliteit. Snelle levering. Niet al te duur (maar voor goede kwaliteit betaal ik graag iets meer)
VerbeterpuntenAls ik toch moet zoeken naar iets, zou de webshop iets overzichtelijker kunnen. Maar dan leg ik op alle slakken zout.
Pluspunten
Snelle levering, heerlijke koffie
Pluspunten
Prima verzorgd ! Nu gaan genieten.
Pluspunten
VerbeterpuntenJammer dat er ook bij een groot bedrag verzendkosten worden gerekend.
Pluspunten
Veel keuze Leuke ideeen voor een cadeau Snelle levering Betrouwbaarheid
VerbeterpuntenEen winkel in Waalwijk
Pluspunten
snelle levering, top service
Pluspunten
Koffie en Thee van de beste kwaliteit, ruim assortiment en online bestelling snel en goed geleverd
Pluspunten
Deze bestelling en alle vorige snel geleverd conform toezegging en keurig verpakt. De bestelde artikelen voldeden geheel aan mijn verwachtingen. Prima!
Pluspunten
Goede losse thee kan ik in de buurt niet krijgen, dus de webwinkel van Simon Levelt is voor mij een uitkomst.
Pluspunten
schneller Versand
Pluspunten
Overzichtelijke webshop. Snelle levering. iDEAL.
VerbeterpuntenDe webshop mist de mogelijkheid om de producten ZONDER VERZENDKOSTEN naar een filiaal van Simon Lévelt te laten zenden om daar op te halen.
Pluspunten
snelle levering, nooit geen problemen
Verbeterpuntenspaarzegels die je in de winkel wel krijgt mogen wat mij betreft bij een on-line bestelling ook meegestuurd worden!
Pluspunten
snel en correct
Verbeterpuntennog geen
Pluspunten
Snelle bezorging op een vooraf op internet te vinden tijd.
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
HEERLIJKE KOFFIE! Wij willen niet meer anders!
Pluspunten
De thee is goed en netjes verpakt en de thee altijd lekker.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Makkelijk bestellen, keuzes goed weergegeven op webshop
Pluspunten
Bestelling van de koffie werd al na een dag geleverd. Zeer tevreden.