Pluspunten
Overzichtelijke heldere webshop Goede informatie Snelle punctuele levering
VerbeterpuntenLeveringen gaan alleen via PostNL. In tegenstelling tot vroeger TNT een rampzalige onderneming, die bij bezorgen herhaaldelijk ellende veroorzaakt. Ik koop liefst niet meer bij webshops, die via PostNL laten bezorgen. Alternatief voor u is de mogelijkheid van PakjeGemak van de post, of Selektvracht of Kerala, waar je een afhaalpunt kan selecter
Ik kan niet vanuit een eerdere order een of alle producten aanvinken/aanklikken om gelijk in mijn winkelwagentje te doen. Als dit wel kon, zou het me een hoop tijd+gedoe schelen want nu moet ik eerst telkens op een eerdere order klikken, daar op het betreffende product, dan aangeven hoeveel ik er nu van nodig heb en dan in mijn winkelwagentje doen
Pluspunten
Heeft als enige (gewone detailhandel) koffie-creamer op basis van kokos i.p.v. andere verharde plantaardige vetten (transvet!).
VerbeterpuntenVeel meer ruchtbaarheid geven aan dit product; het is het enige niet-ongezonde alternatief voor de 'completa' s.
Pluspunten
goed assortiment koffie en thee, prima verpakkingen, winkels allen dezelfde gezellige sfeer, makkelijk online te bestellen, handig je geschiedenisoverzicht, snelle levering, prima!
Verbeterpuntenspaarzegels of punten ook bij online bestellingen (digitale spaarkaart moet toch mogelijk zijn) verzendkosten maximaal, geen andere optie (prijsafspraken maken?)
Pluspunten
onwijs lekkere koffie!!!
Verbeterpuntenbeetje aan de prijzige kant!
Pluspunten
Snelle levering, binnen 24u had ik het in huis! Netjes en stevig verpakt Erg lekkere koffie Mooie verpakking/zakjes
VerbeterpuntenMaak de website wat strakker en duidelijker, minder informatie, less is more. Een proef-pakket met meerdere verschillende smaken koffie/thee zou wel een uitkomst zijn, nu is het vaak gokken of ik de juiste smaak kies.
Pluspunten
Snelle levering! Goede service!
VerbeterpuntenEen kleine attentie bij een besteding boven de 100 euro zou erg gewaardeerd worden!!!
Pluspunten
Snel antwoord, snelle levering
Pluspunten
VerbeterpuntenHoe zit het met de spaarpunten als je bestelt via Internet. Er zaten geen zegels bij. Dit vind ik best jammer.
Pluspunten
snelle levering, goed verpakt
Verbeterpuntenprijs: in dit geval was eea. gratis, dus dat is SUPER, maar normaal vind ik de kosten toch aan de hoge kant!
Pluspunten
Ga zo door . Bestelling wordt correct uitgevoerd.
Pluspunten
Vlotte service en qualitatief uitstekende producten.
Pluspunten
Snelle en altijd foutloze levering.
VerbeterpuntenGraag via de webshop ook andere artikelen kunnen bestellen. In mijn geval filter ,reinigingstabs etc voor de Jurra.
Pluspunten
Goede producten, snelle levering, goed emailcontact. Ook goede aanbiedingen en acties: de prijsvragen. Ik heb net het boek \"Koffie\" gewonnen. Bedankt.
VerbeterpuntenGroene thee in de variant Green Lemon doos van 50 zakjes is blijkbaar uit het assortiment. Ook andere theen in doosjes van 50 zakjes zijn niet meer in de webshop. Dat is jammer.
Pluspunten
quick delivery, order was complete, no problem
Pluspunten
Kwaliteitsproducten, snelle levering. Ideaal (deze keer zonder verzendkosten)
VerbeterpuntenZou graag ook zegels bij de zending willen
Pluspunten
Kwaliteit van de producten (thee) Productinformatie (thee)
VerbeterpuntenOnduidelijk waarom niet alle producten besteld kunnen worden via de website. De dischtstbijzinde winkel is immers 10km fietsen weg.
Pluspunten
Snelle levering, altijd in orde.
VerbeterpuntenKunnen jullie spaarzegels meesturen?
Pluspunten
makkelijk bestellen,snelle levering.
Pluspunten
Snelle levering geen beschadiging oa door zeer goede verpakking! precieze overeenkomst tussen afbeelding en daadwerkelijk product
Verbeterpuntenkosten bezorging
Pluspunten
Sehr schnell - gut verpackt - Ware voll i.O. - Sonderaktion \"keine Versandkosten\" war natürlich Spitze!
Verbeterpunten./.
Pluspunten
Vlugge en correcte levering