Pluspunten
Gratis verzenden. Niet speciaal naar Tilburg hoeven voor jullie koffie
VerbeterpuntenIk mis de zegeltjes die we in de winkel krijgen. De fijne en persoonlijke bediening van koffieliefhebbend personeel.
Pluspunten
snel.
Verbeterpuntengeen zegeltjes die je in de winkel wel krijgt.
Pluspunten
Gebruiksvriendelijke site, snelle levering.
Pluspunten
goede producten en snelle levering
Verbeterpuntende site is wat onhandig: wanneer je iets in je boodschappenmandje hebt en verder wilt winkelen, is het weer even een zoektocht.
Pluspunten
Snelle levering, tracering mogelijk, goede actie: geen verzendkosten!
VerbeterpuntenEr zat een magazine bij, maar een heleboel acties hierin waren al verlopen, jammer!
Pluspunten
Snelle afhandeling, goede kwaliteit.
VerbeterpuntenAls er gratis verzending via code nieuwsbrief mogelijk is waarom dan niet iedereen automatisch gratis verzenden in de actieperiode? Heb nu mijn gratis verzending misgelopen.
Pluspunten
geweldig product, goede service,snelle levering
VerbeterpuntenIk zou graagkoffie willen drinken in de winkel, als een soort proeverij
Pluspunten
Heerlijke thee, mooi verpakt, snelle bestelling ...
Verbeterpuntenverzendkosten in België heel hoog ... heb het nu gedaan toen er promotie was \'zonder verzendkosten\'
Pluspunten
lekkere koffie en snelle levering
Pluspunten
Prima service en snelle levering.
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
Gratis verzending
VerbeterpuntenVaker \'gratis verzending\' of periodieke actie
Pluspunten
Positief is dat ik een mail krijg met daarin het tijdstip van aflevering - datum plus een tijd op die dag, bijv. tussen 16.00 uur en 18.00 uur. Ook positief is de snelle levering, binnen drie dagen.
Pluspunten
Snelle levering, goed verzorgd, heerlijke thee.
VerbeterpuntenJammer dat de verzendkosten 5,95 zijn, als dit lager was zou ik mijn thee altijd hier bestellen, is me nu te duur.
Pluspunten
Snelle levering en goed verzorgd verpakt.
Pluspunten
Snelle levering, prima verzorgt. Ik ben blij met de lekkere thee en koffie.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
snelle levering geen vrachtkosten
Pluspunten
Vlotte service.
Pluspunten
Heerlijke thee, vlotte levering, goede veerpakking.
VerbeterpuntenIk krijg geen E-mail waar de zending zich bevindt, ondanks het bericht dat het wel zal komen. Veel maakt het niet uit, daar de levering keurig binnen de gestelde tijd bezorgd wordt.
Pluspunten
goede levering en afspraken
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
prima levering, op tijd en correct. Alles klopt.
Pluspunten
- kwaliteit koffie - service