Beste Alex, Bedankt voor de uitstekende review. Team Customer Care van Skala
Beste Wiel, Bedankt voor de uitstekende review. Team Customer Care van Skala
Perfecte service Klant vriendelijk Deskundig Producten van hoge kwaliteit Personeel bij bezorgen en of installeren zeer vriendelijk en deskundig.
Beste Pieter, Bedankt voor de uitstekende review. Team Customer Care van Skala
Heel prettig een fijn gesprek en heel duidelijk bedankt
Beste Annie, Goed te lezen dat u het gesprek als zeer prettig heeft ervaren. Wij zijn dan ook blij met uw uiterst positieve review, dank daarvoor. Team Customer Care van Skala
fijne mannen die het hebben Ge instaleert, niks op aan te merken alles goed hebben uitgelegd!
Beste Willy, Bedankt voor de uitstekende review. We wensen u heel veel kijkplezier. Team Customer Care van Skala
Ik heb vanaf het telefoon contact tot en met levering geen fout gezien. Goed meegedacht bij bestellen, en levering helemaal top hoefde nog geen stekker vast te houden.
Beste Ronald, Bedankt voor de uitstekende review. Team Customer Care van Skala
Prima klantenservice Uiterst vriendelijke bezorger Kortom enorm tevreden
Beste Fred, Goed te lezen dat u als trouwe klant nog altijd tevreden bent. Bedankt voor de uitstekende review. Team Customer Care van Skala
Kreeg goede uitleg over alles,was erg professioneel.alles werd netjes uitgepakt en ruimde alles ook netjes weer op.
Beste Djalil, Bedankt voor de uitstekende review. Team Customer Care van Skala
snel vriendelijk. makkelijk bereikbaar
Beste John, Wij zijn blij met uw uiterst positieve review, dank daarvoor. Team Customer Care van Skala
Zeer netjes te werk gegaan heel klantvriendelijk.
Beste Cor, Bedankt voor de uitstekende review. We wensen u veel kijkplezier. Team Customer Care van Skala
Alles is goed verlopen Heel vriendelijke mensen en netje gedaan Geluisterd naar mijn wensen Dus top
Hi, Fijn Ronald dat alles naar wens is verlopen. Bedankt voor het delen van de uitstekende review. Team Customer Care van Skala
Beste Anneke, Bedankt voor de uitstekende review. We wensen u veel plezier met de nieuwe afwasmachine. Team Customer Care van Skala
Alles is naar wens
Beste Lukasz, Meer kunnen we ons dan ook niet wensen ;-) Bedankt voor de uitstekende review. Team Customer Care van Skala
Al jaren tevreden klant bij Skala en steeds goed geholpen. TV snel geïnstalleerd en vriendelijke installateurs.
Beste Marga, Heel fijn dat u, als trouwe klant, nog altijd tevreden bent. Bedankt voor de uitstekende review. Team Customer Care van Skala
Ben goed geholpen prima personeel
Beste familie van de Sande, Wij zijn blij met uw uiterst positieve review, dank daarvoor. We wensen u veel kijkplezier. Team Customer Care van Skala
The service was great, the technicians were very professional.
Dear Jaheid, Thank you for the excellent review. We wish you a lot of fun with the TV. Skala Customer Care Team
Ze waren beide heel vriendelijk, beantwoorden uitgebreid alle vragen en kreeg duidelijke uitleg Zijn al heel lang klant en elke bezorger was altijd even vriendelijk
Beste Kelly, Dank voor de uitstekende review en, gezien de levertijd, uw geduld. We wensen u veel kookplezier. Team Customer Care van Skala
de medewerkers denken heel goed mee met de klant
Beste Erik, En wij waarderen u als jarenlange trouwe klant. Bedankt voor de uitstekende review. Team Customer Care van Skala
Ze waren 1 uur te laat maar wel correct
Beste Petra, Wij zijn blij met uw positieve review, dank daarvoor. Team Customer Care van Skala
Ik heb vaker bij skala gehuurd
Beste Jacob, Fijn dat u weer voor Skala heeft gekozen. Bedankt voor de uitstekende review. Team Customer Care van Skala
Zeer vriendelijke mensen en kundig aangesloten
Beste Nelly, Bedankt voor de uitstekende review. We wensen u veel plezier met de Laptop. Team Customer Care van Skala
Een goei servers heel vriendelijk mens
Beste Jacob, Goed te lezen dat u tevreden bent over onze dienstverlening. Bedankt voor het delen van deze uitstekende review. Team Customer Care van Skala
Twee heel vriendelijke medewerkers, netjes en beleeft. Oude TV meegenomen en de nieuwe geïnstalleerd. Deze mensen zijn goed waard zeker goed zorgen voor ze.
Beste Maarten, Bedankt voor de uitstekende review. We wensen u veel plezier met de TV. Team Customer Care van Skala
Werden om te beginnen gebeld, dat het fornuis 6 (!) dagen eerder gebracht kon worden, of dat uitkwam? Ja graag!!! Fornuis werd perfect geïnstalleerd en uitgelegd! Prima aflevering! Oude apparaat werd keurig meegenomen. Erg tevreden over de hele afhandeling.
Beste Patricia, Dank voor uw uiterst positieve review. Team Customer Care van Skala
Goede monteur, nam de tijd en was zeer duidelijk.
Beste Joop, Bedankt voor de uitstekende review. We wensen u veel kijkplezier. Team Customer Care van Skala