De monteur kwam op tijd. Had een vervangende laptop bij zich. Alleen moest hij de stekker van de laptop hebben, die van de vervangende is stuk, bij elkaar gehouden door plakband. Dat is het enigste minpunt.
Beste Jan, Bedankt voor de uitstekende review. Team Customer Care van Skala
Ze hebben snel en secuur de installatie gedaan.top!!
Beste Tina, Bedankt voor de uitstekende review. Team Customer Care van Skala
Goede uitleg vriendelijke monteurs
Beste Tanja, Bedankt voor de uitstekende review. Team Customer Care van Skala
Maar de mannen die mijn tv kwam plaatsen zij dat er geen aansluiten was voor een optisch kabel was in de tv toen ze weg waren en ik ging de tv installeren kwam ik toe de ontdekking dat er toch een aansluiten was dus nu moeten ze weer terug komen om die kabel aan te sluiten dus ik moet een week wachten voor dat ze langs komen.
Beste Jos, Vervelend te lezen dat de installatie van de tv niet in 1x goed is gegaan. Gelukkig wordt het deze week alsnog voor u opgelost. Fijn dat u toch een positieve review heeft achtergelaten. Dank daarvoor. Team Customer Care van Skala
Ze waren precies op tijd, erg vriendelijk en snel.
Beste Dolores, Bedankt voor de uitstekende review. Team Customer Care van Skala
Kwamen mooi op tijd alles goed geregeld en uitgelegd
Beste Jeanet, Wij zijn blij met uw positieve review, dank daarvoor. Team Customer Care van Skala
Geweldig beeld
Beste Rien, Wij zijn blij met uw positieve review, dank daarvoor. Team Customer Care van Skala
De fiets kwam gemonteerd aan en de heren hebben deze nog even voor mij afgesteld. Vroegen if ik ervaring had met e bikes ivm uitleg. Aardige heren. Was allemaal zo geregeld.
Beste Bianca, Bedankt voor de uitstekende review. Veel fietsplezier gewenst! Team Customer Care van Skala
Jongens heel erg vriendelijk, alles netjes uitgelegd top!!!!!
Beste Lucas, Bedankt voor de uitstekende review. Team Customer Care van Skala
Medewerkers waren heel aardig en behulpzaam ik ben goed geholpen
Beste Binnaz Cinar, Bedankt voor de uitstekende review. Team Customer Care van Skala
Snelle service, duidelijke uitleg.
Beste Henderika, Bedankt voor de uitstekende review. Team Customer Care van Skala
Beste Willy, Bedankt voor uw positieve review. Team Customer Care van Skala
Hele goede service Echt top En hele aardige jongens die mijn tv hebben aangesloten Mvg Carla
Beste Carla, Bedankt voor de uitstekende review. Team Customer Care van Skala
De heren waren netjes , beleefd en zeer vriendelijk, goede installatie en perfecte uitleg van de apparatuur , oprecht de complimenten aan beide bezorgers , top heren !!!!!
Beste Patricia, Bedankt voor de uitstekende review. Uw complimenten zullen we doorgeven ;-) Team Customer Care van Skala
erg vriendelijke bezorgers
Beste Patricia, Wij zijn blij met uw positieve review, dank daarvoor. We wensen u veel plezier met de wasdroger. Team Customer Care van Skala
De 2 mannen die mijn Televisie kwamen brengen en installeren. Waren héél vriendelijk en namen de tijd voor je.
Beste Dipak, Bedankt voor de uitstekende review. Team Customer Care van Skala
Behulpzaam en prima installateurs
Beste Henk, Bedankt voor de uitstekende review. Team Customer Care van Skala
Ik ben erg tevreden over de service van Skala. Alles is duidelijk uitgelegd, de medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam, en alles is netjes geregeld. Echt top service – ik ben heel blij met mijn ervaring!
Beste Nigara, Bedankt voor de uitstekende review. Team Customer Care van Skala
Ze waren behulpzaam en dachten mee in een oplossing,wat zeer gewaardeerd werd.
Beste Yvette, Bedankt voor de uitstekende review. Team Customer Care van Skala
De chauffeurs waren super aardig en ze hebben m netjes a a ngesloten
Beste Jan, Bedankt voor de uitstekende review. Team Customer Care van Skala
De twee mannen waren heel attent
Beste Antoinette, Wij zijn blij met uw positieve review, dank daarvoor. Team Customer Care van Skala
Snelle levering en goede service , na melding dat tv steeds uitviel is de tv omgeruild voor leen toestel , nu wachten of die gerepareerd kan worden , anders nieuwe uit zoeken.
Beste Wilfried, Bedankt voor de uitstekende review. Team Customer Care van Skala
Aardige en deskundige mensen. Installatie was fluitje van een cent.
Beste Henk, Bedankt voor de uitstekende review. Team Customer Care van Skala
Afgelopen maandag is er een wasmashine en een droger geplaatst door twee vriendelijke mannen! Ze hebben goede uitleg gegeven, over de machines! top service.
Beste Yvonne, Bedankt voor de uitstekende review. Team Customer Care van Skala
Huur al jaren bij Skala nog nooit een probleem gehad,altijd vriendelijk geholpen,gaat zo door
Beste Fenny, Bedankt voor de uitstekende review. Wij zijn blij met u als trouwe klant. Team Customer Care van Skala