Wachtwoorden in bios verwerken zodat je geen volledig gebruik kan maken van het apperast
Ik ben al ruim 25 jaar klant. Ik denk dat de lange tijd genoeg zegt.
De televisie is goed geinstalleerd en uitgelegd hoe het geheel van de bediening werk.
Heb super goede uitleg gehad, de service was uitstekend! Ze hebben me netjes uitgelegd hoe het werkte, en als er problemen waren dat ik gewoon mocht bellen of vragen mocht stellen. Ik raad het zeker aan!
Een goed product geleverd en toen er wat mee was kwam er snel een monteur bij. Ik geef jullie een 8. (Ik geef niet gauw een hoog cijfer)..Ik heb het product nog niet zo lang.
Wacht nog steeds op contract en mijn was middelen .
Bestellen ging makkelijk, factuur was even niet duidelijk maar na belletje was dat opgelost. Instalatie afspraak werd 1x verzet door ziekte, daardoor moest ik langer op mijn TV wachten dan wordt beloofd maar uiteindelijk goed geleverd, uitgelegd.
Goed geweldige ervaring
Wat ik ervaard is dat wij als klanten en wij nog steeds klanten zijn bij jullie het zijn geweldige mensen al heb men het niet zo breed in hun portomone ze kunnen helpen zo verschikelijk blij dat ik hun klant ben wij ervaren dat die mensen die het bedrijf runnen dat ze best heel verschrikkelijk vrienderlijk zijn en klant vrienderlijk ik moest wel 5 steren gaan druken maar jullie verdienen van ons uit meer dan 10 steren het is jullie allemaal van harte gegunt hoor jullie werken ook állemaal uit de naad om de klanten te vreden te houden wij willen voor goed bij jullie kanten blijven zo verschrikkelijk blij met jullie echt waar dat meen ik echt met vriendelijke groeten mevrouw Thea de Vries Radsma en meneer mcl de Vries
Alles tot in de puntjes geregeld en service is ook top!
Ik heb al jaren geleden gekozen voor skala en nooit een minuut spijt ervan gehad. Staan direkt klaar met goede adviezen
Goede kwaliteit, dik tevreden.
Goede service, denken mee, goede levering.
Helemaal top goeie sevice erg vriendelijk
Was erg goed ben goed geholpen met alles
ik ben altijd tevreden
Al 30 jaar klant
Geen poespas, gewoon dat wat besteld is geleverd en aangesloten.
Fijne bezorgers en goede installatie van de apparaten.
Nooit problemen
Al jaren tevreden Je hoeft maar te bellen en ze zijn er. Altijd vriendelijk. Voor mij toppers dus
alles is goed
IK ben super blij met jullie.
Altijd behulpzaam als der wat is