Goed geholpen

Op tijd en ze hebben alles geïnstalleerd en waren erg vriendelijk.....

Dit is mijn ervaring

Alles is goed gegaan met mijn bestelling en mijn bestelling was volgens afspraak gegaan en ik ben blij en tevrede met mijn bestelling .

top

Super tevreden

Goede de afspraken en op tijd geleverd. En is er iets stuk . Is het met een a twee dagen verholpen. Echt zeer te vreden

Makkelijk en als het stuk is wordt het gemaakt zonder extra kosten

Grandioos zeer goeie service en zeer klantvriendelijk daar ben ik persoonlijk mee bekend!!!

je wordt uitstekend geholpen voor gelicht en bij een bestelling gaan ze niet eerder weg voor je tevreden bent ik heb inmiddels een laptop koelvries combi en een zeer mooie tv 55inch en ik geniet er elke dag van werkt er iets niet goed je belt en ze komen als ze kunnen de andere dag al om t probleem te verhelpen en de regels zijn zeer duidelijk ik raad het iedereen aan die niet rijk is en toch iets nodig hebben Skala te bellen en je word zeer netjes geholpen en ik zeg duim omhoog perfecte verhuur bedrijf voor iedereen die het geld niet hebben om het in de winkel te kopen om SKALA te bellen! Mvg Saskia Beck

De srerren gelden voor alle jaren dat ik iets huur bij skala

Tot vorig jaar december alleen maar lof. Nu heb iK, een nwe LG WASMACHINE die tot vandaag heel veel lawaai maakt en wandelt. Mogelijk is de klacht verholpen door 2 zeer vriendelijke en bekwame monteurs. De komende wassen zullen dit uitwijzen.

vet bedrijf

Goede service goed bedrijf

Niet naar info vragen (keuzetoets), maar naar betalingen. Heb je snel iemand aan de lijn.

Na ingesproken te hebben geen reactie ontvangen. Nogmaals gebeld en de keuzetoets betalingen ingedrukt. Toen kreeg in meteen iemand aan de lijn (na doorverbinden) die mij met mijn probleem aan de laptop kon helpen (en goed ook). Reaktie op mijn ingesproken bericht kwam pas één dag later. Intussen was het probleem dus opgelost. Weer een dag later werd ik nogmaals gebeld n.a.v. mijn ingesproken bericht. Slechte kommunikatie dus binnen Skala.

Geen comentaar

Service uitstekend

Top producten en sevice

Hele goede ervaringen met huren sinds mijn jeugd bekend met skala

Snel geregeld!

Wij hadden de combi deal koelkast en gasfornuis van Bosch. Helaas konden ze het fornuis niet leveren dus kregen we een etna...dat was een beetje jammer. Maar verder helemaal goed!! Snel geregeld binnen een week geleverd! Super

Ik huur al sins 19 78

zeer goed

goede service

zeer tevreden

ben zeer tevreden zowel telefonisch en ook de dag van levering de monteur was heel vriendelijk en heeft alles prima uitgelegd

Tot nu toe bijna geen klagen

4 dagen later bezorgd, dit door ziekte. Vriendelijk uitleg en bezorging

In mijn geval ietwat trage levering, maar prima service

Prettig!

Zeer goed ook alles netjes uitgelegd en geïnstalleerd super chauffeur

ernstige misleiding/wanprestatie

in mei 2018 mocht ik een nieuwer model p.c. kiezen er werd mij telefonisch verteld dat ik een p.c. zou krijgen met videokaart deze zat er niet in na ruim een jaar bellen blijkt nu dat ze zulke modellen helemaal niet hebben dus heb ik de overeenkomst als niet rechtsgeldig aangemerkt en terugbetaling gevorderd dit word geweigerd waardoor nu de p.c. door mij in gijzeling is genomen tot terugbetaling heeft plaatsgevonden of tot er een rechtszaak is geweest dus wees gewaarschuwd huur hier niet je word alleen maar voorgelogen en opgelicht

Uitstekende Service

Skala biedt een uitstekende service. Aan je wensen wordt snel tegemoet gekomen.

Ik heb geen problemen ze zijn menselijk en houden rekening met hun klanten

Geweldige service

1 belletje en dezelfde dag geregeld dat zie je nog maar weinig in een woord TOP

Sterk positief

Ik heb al jaren apparaten van SKALA in bruikleen. Ik kan niet anders zeggen dat dit systeem mij uitermate bevalt. Er is nog nooit eén apparaat kapot gegaan. De prijzen zijn allerzins bijzonder redelijk te noemen en de service t.b.v. de apparaten is voortreffelijk goed geregeld. In mijn beleving ben ik erg tevreden met deze constructie, voor mij is dit dé oplossing. Dit ís het voor mij helemaal en daarom is het mijn KEUZE geweest.