Alles wordt altijd correct en probleemloos afgeleverd nog geen probleem gehad.
ik heb goede ervaringen met skala
al bijna 30 jaar klant,nooit problemen
Vriendelijk, kwaliteit en duidelijke antwoorden.
Top service geen troep tv gewisseld en aangesloten binnen 30 min alles gepiept en werkt feilloos
Al meer dan35jaar klant
Gewoonlijk zou ik 5 sterren geven daar ik al jaren vaste klant ben en altijd goede service krijg maar nu 3 sterren omdat ik geen reactie krijg op mails waarin ik een normale vraag stel, vind ik niet kunnen als je je naam hoog wil houden. Desondanks prima bedrijf.
Goede contakten en uitleg.
ik mocht niet eens helpen met sjouwen
De eerste keer niet aangebeld.... Geen telefoontje vooraf.... En wel zeggen dat ze aan de deur waren.... De tweede afspraak precies zoals het hoort... Was vriendelijke jongen goede service... M
De verzorging is uitstekend en goede informatie ook per telefoon.
Wat koos een.kook plaat.bij.julie.er.staat geen.prijs.bij.die koop plaat.daan kan ik een.betten ik wil er wel een koopen.bij Julie.dat vind ik fijn voor mijn zegent.maar tegen de ader dat ik vind ik wel leuk voor ik wil en dat zal wel in 2020 zijn voor mijn.en is pas in nu pas ik moet er iets er oven naar dekken en met mijn moeder die gaat .Af zeder de heer ben zillig.
Snel en zeer goed
De surfers is goed en klant vriendelijke bezorgers die de spullen komen brengen ben 9 jaar goed behandeld als klant
TEBREDEN
Het telefonisch contact was prima. Alleen vond ik degene die te tv afleverde niet echt klantvriendelijk.
ik was al in de jaren 80 een klant van Skala, ik ben sinds 2009 terug....... was ik maar niet weggeweest
ik huur al enkele jaren een televisie, computer en sinds kort ook een laptop. ik heb in al die jaren nog nooit geen problemen gehad met skala.nl
goede en snelle service
Herl vroeger al eens klant geweest toen ze nog de winkels hadden Nu pas weer hun benadert dasr onxe ijkadt slecht werd eist niet eens dat skala nog bestond
Nooit geen problemen en word goed geholpen als.er wat is helemaal goed
Snelle administratie en snelle levering met vriendelijk personeel.Ik heb een Whirlpool wasmachine bestelld dat is mooi waschen.
Goede uitleg en service