Beloftes na gekomen
Vriendelijke medewerkers goede service
De afhandeling via de telefoon is prettig en vriendelijk. De bezorging is ook goed geregeld je weet optijd wanneer ze komen en wordt snel goed neer gezet met een fijne uitleg. Heb al meerdere ding en via jullie en zullen er nog wel meer komen
Het was allemaal duidelijk Werd al vrij vlot gebeld En ook de mail voor levering kwam ruim op tijd
Super goedWord
Lieve bezorgers Leggen alles goed uit ik geef skala een 10
Prima klantenservice
Snelle service en goede kwaliteit.
De service is prima en de mensen zijn zeer vriendelijk.
Ik heb alleen maar positieve ervaringen met Skala. Vriendelijk en bekwaam personeel. Duidelijke website en goede service. Vragen worden goed beantwoord.
Ze zijn er altijd als je ze nodig hebt en hebben altijd oplossing
Late datum voor afleveren laptop. Aardige man die hem afleverde. Heb het idee dat deze Refurbished HP laptop stokoud is; beetje traag ook. Ik kreeg de 4e dag al melding dat er een virus gedetecteerd was, heb dit snel verwijderd. Het muispad reageert slecht.
Heb pas ervaring met skala dus heb op moment nog niet zoveel te melden
Uitstekende ervaring met skala 1 klein min puntje dat ik niet op de hoogte ben gebracht bij aflevering dat er een bedrag contant betaald moest worden en inzage in documenten voor de rest prima geregeld
Een 8 omdat ik wat ik heb in huis van skala nog niet echt kapot is en ook niet weet wat het zou zijn als er wel iets stuk zou gaan
ik ben al 30 jaar klant bij skala en met problemen is er altijd een top snelle oplossing
goede service en snelle levering
Het plaatsen van mijn T>V> verliep prima alleen het audiosysteem dat was aangesloten bij mijn vorige Samsung paste niet op de nieuwe T.V. Contact met de "thuisbasis" bracht ook geen oplossing. Mii is toen de toezegging gedaan om naar een oplossing te zoeken en mij daar per mail over te informeren. Die belofte is niet nagekomen.
Ik ben al 40 jaar klant en ben nog steeds heel positief over dit bedrijf. Er wordt geluisterd, meegedacht en de service is meer dan geweldig!
Goed geholpen