Beloftes na gekomen

Vriendelijke medewerkers goede service

Snel en vriendelijk

De afhandeling via de telefoon is prettig en vriendelijk. De bezorging is ook goed geregeld je weet optijd wanneer ze komen en wordt snel goed neer gezet met een fijne uitleg. Heb al meerdere ding en via jullie en zullen er nog wel meer komen

Het was allemaal duidelijk Werd al vrij vlot gebeld En ook de mail voor levering kwam ruim op tijd

Word goed behandeld door jullie mens

Super goedWord

Lieve bezorgers Leggen alles goed uit ik geef skala een 10

Prima klantenservice

Goede en snelle service

Snelle service en goede kwaliteit.

Snel

Goede ervaring.

De service is prima en de mensen zijn zeer vriendelijk.

Kwaliteit

Ik heb alleen maar positieve ervaringen met Skala. Vriendelijk en bekwaam personeel. Duidelijke website en goede service. Vragen worden goed beantwoord.

Ze zijn er altijd

Ze zijn er altijd als je ze nodig hebt en hebben altijd oplossing

Laptop geeft melding van verouderd stuurprogramma

Late datum voor afleveren laptop. Aardige man die hem afleverde. Heb het idee dat deze Refurbished HP laptop stokoud is; beetje traag ook. Ik kreeg de 4e dag al melding dat er een virus gedetecteerd was, heb dit snel verwijderd. Het muispad reageert slecht.

Heb skala pas dus heb nog weinig ervaring ermee

Heb pas ervaring met skala dus heb op moment nog niet zoveel te melden

Uitstekende ervaring met skala 1 klein min puntje dat ik niet op de hoogte ben gebracht bij aflevering dat er een bedrag contant betaald moest worden en inzage in documenten voor de rest prima geregeld

Gewoon goed

Een 8 omdat ik wat ik heb in huis van skala nog niet echt kapot is en ook niet weet wat het zou zijn als er wel iets stuk zou gaan

super service

ik ben al 30 jaar klant bij skala en met problemen is er altijd een top snelle oplossing

goede service en snelle levering

Kon beter

Het plaatsen van mijn T>V> verliep prima alleen het audiosysteem dat was aangesloten bij mijn vorige Samsung paste niet op de nieuwe T.V. Contact met de "thuisbasis" bracht ook geen oplossing. Mii is toen de toezegging gedaan om naar een oplossing te zoeken en mij daar per mail over te informeren. Die belofte is niet nagekomen.

Prima service en klantvriendelijk.

Ik ben al 40 jaar klant en ben nog steeds heel positief over dit bedrijf. Er wordt geluisterd, meegedacht en de service is meer dan geweldig!

Goed geholpen