goed afgeleverd maar niet het gehele pakket met waspoeder erbij
Wij hadden een nieuwe tv besteld die door Sebastiaan werdt gebracht! Wat is dat een fijne gozer zeg! Zo vriendelijk en heeft alles keurig in orde voor ons gemaakt! Toen de volgende dag onze koelkast kapot ging wisten wij gelijk dankzij zijn advies dat we bij skala een aanbod hadden! En 2 dagen later stond Sebastiaan wederom bij ons op de stoep om alles te installeren! Super fijn!
Goede service en afhadeling
Vooral de monteur Niels..er was een verkeerde item geleverd Niels ging direct aan de slag om dit meteen op te lossen.. ik raad het ook skala, bij mijn vrienden cq kennissen aan ..
Mijn ervaring is heel goed
Al jarenlang klant bij scala en nog steeds heel erg tevreden
Ben zeer tevreden met de service van Skala Ik zou zeggen ga zo door met de service
Wordt prettig te woord gestaan en goede uitleg over apparatuur.
Ze zijn klantvriendelijk.als er wat is bel je en wordt goed geholpen .Als er wat kapot gaat komen ze langs hebben goede monteurs zijn vriendelijk helpen je ook de half jaarlijke computer nalaten kijken top.als er je niet uitkomt met je pc bel je gewoon en helpen op afstand.
Als nieuwe klant heb ik mogen ervaring hoe Skala beleefd en vriendelijk omgaat met een klant. Daarnaast een goede service biedt bij persoonlijke vragen voor aanpassingen e.d. Ik hoop op een goede samenwerking voor in de toekomst.
Goede en snelle service. Prettige samenwerking.
Eén opmerking wil ik toch plaatsen mbt het te betalen bedrag. Vlgs een zeer aardige mevrouw van de klantenservice over het maandbedrag, werd mij medegedeeld dat ik met ingang van de maand november € 54 moest betalen. Ik heb eind september een bedrag € 87,02 , zijnde de huur van de Tv en van de oude wasautomaat. Ik betaal dus voor een apparaat wat ik niet meer in huur heb. Gaarne uw commentaar hierop. .
Zeer te Vrede altijd volgens Afspraak
Prima service en product.
Goede service en uitleg.
Snelle reactie , alleen jammer dat je voor het maken van een afspraak niet kan kiezen in de ochtend of de middag en dat er op Dinsdag geen afspraak gemaakt kan worden .
Ik ben zeer tevreden als je vragen heb kan je bellen en krijg direct antwoord op je vraag klantvriendelijk en ook de bezorging is echt top
Mijn ervaring 100%goed ook uit het verleden ik ben pas weer klant en ben heel tevreden.
De omruilen plaatsing van een nieuwe wasautomaat was echt supersnel geregeld. Alle details en afspraken verliepen moeiteloos en zonder haperen. De site wees zich zelf uit waardoor het gesmeerd verliep.
Ik ben al jaren klant bij Skala. Prettige klantenservice, goede service. Denken met je mee
Skala is een uitstekend bedrijf voor het huren van diverse apparaten (o.a. computers, tv's, witgoed). Je huurt de apparaten voor een bepaalde periode, tegen een lage prijs. Je kan tijdens de huur van het apparaat altijd een beroep doen op de service van Skala, zonder extra kosten.
Geweldig goede service en klant vriendelijk