Professionele afhandeling.
Super service. Top monteur die hem kwam brengen en installeren
Jullie waren er op tijd bij mij op de Laptop af te leveren.Hebben mij goed geholpen , geinformeerd hoe de laptop werk de.Is altijd leuk om zaken met jullie te doen.
Bestelling snel in huis goede servies
Ik heb het contact met skala als zeer prettig ervaren, deskundige vriendelijke mensen
Is goed word geholpen
Mijn ervaring is goed goeie nieuwe producten
ben jaren lang klant bij skala en heb geen klachten word vriendelijk te woord gestaan helpen mij als ik problemen met wat heb en word daarna goed opgelost en geholpen ben zeer tevreden hoe skala met zijn klanten omgaat met raad en daad
Zeer goede service o
Huur al jaren bij skala en Ben gewoon tevreden
De laptop geeft regelmatig pop-ups met keuze menu's. Het kost vaak moeite om ze te laten verdwijnen. Volgens Skala kunnen ze niet uit de computer worden verwijderd. Betreft merk Acer.
staan altijd klaar als er wat is, en zeer goede service, al jaren lang klant bij SKALA pas weer een nieuwe TV. aangeschaft
1 telefoontje was genoeg om zeer snel de wasmachine thuis te hebben en complete installatie en uitleg.
Ik ben zeer tevreden over skala snelle levering corecte behandeling en zeer serieus ga zo door.
Heel te vrede
tot dit moment goed
goede service
Laagdrempelig Zeer klantvriendelijk en servicegericht in de persoon van de heer Michel Has. Hij verdient de Nobel prijs voor klantvriendelijkheid en betrouwbaarheid. Een gouden troef voor Skala/Ebuco. Geweldig bedrijf. Happy met mijn produkten.
zou fijn zijn als ze iemand sturen die weet waar hij over praat en altijd vraag heeft u een boekje
Ben er blij mee wil nu anders
ik heb geen ervaring tot nu toe loopt het zoals het lopen moet En ben ik te vrede ( Maar ben wel benieuwd naar afhandeling van mijn eerder contract )
netjes snel en goede service
Ik zocht naar een oplassing voor een TV in een grote woonkamer en heb deze via Skala gevonden, de aanschaf van een toestel en zeker een groot model kost veel geld en niet iedereen heeft het voor het oprapen, hier in bied Skala een uitkomst in een groot assortiment en mogelijkheden ook met garantie en ondersteuning en tal van andere huishoudelijke apparaten is Skala een goede uitkomst.
Wij zijn al jaren een zeer tevreden klant