Professionele afhandeling.

Super service. Top monteur die hem kwam brengen en installeren

Mooie goed zaak

Jullie waren er op tijd bij mij op de Laptop af te leveren.Hebben mij goed geholpen , geinformeerd hoe de laptop werk de.Is altijd leuk om zaken met jullie te doen.

Alleen maar goed

Bestelling snel in huis goede servies

Zeer snelle service en levering

Ik heb het contact met skala als zeer prettig ervaren, deskundige vriendelijke mensen

Is goed

Is goed word geholpen

Heel goed relaxed zakendoen

Mijn ervaring is goed goeie nieuwe producten

goede service

ben jaren lang klant bij skala en heb geen klachten word vriendelijk te woord gestaan helpen mij als ik problemen met wat heb en word daarna goed opgelost en geholpen ben zeer tevreden hoe skala met zijn klanten omgaat met raad en daad

Zeer goede service o

Tervreden

Huur al jaren bij skala en Ben gewoon tevreden

Viel wat tegen

De laptop geeft regelmatig pop-ups met keuze menu's. Het kost vaak moeite om ze te laten verdwijnen. Volgens Skala kunnen ze niet uit de computer worden verwijderd. Betreft merk Acer.

voortreffelijk

staan altijd klaar als er wat is, en zeer goede service, al jaren lang klant bij SKALA pas weer een nieuwe TV. aangeschaft

Duidelijk en snel geregeld

1 telefoontje was genoeg om zeer snel de wasmachine thuis te hebben en complete installatie en uitleg.

Ik ben zeer tevreden over skala snelle levering corecte behandeling en zeer serieus ga zo door.

Gewoon goed

Heel te vrede

tot dit moment goed

klantvriendelijk

goede service

Geweldige onderneming/concept

Laagdrempelig Zeer klantvriendelijk en servicegericht in de persoon van de heer Michel Has. Hij verdient de Nobel prijs voor klantvriendelijkheid en betrouwbaarheid. Een gouden troef voor Skala/Ebuco. Geweldig bedrijf. Happy met mijn produkten.

mensen met verstand van zaken

zou fijn zijn als ze iemand sturen die weet waar hij over praat en altijd vraag heeft u een boekje

Top zeer tevreden

Ben er blij mee wil nu anders

N V T

ik heb geen ervaring tot nu toe loopt het zoals het lopen moet En ben ik te vrede ( Maar ben wel benieuwd naar afhandeling van mijn eerder contract )

netjes snel en goede service

Klantvriendelijk en luisterend naar de Klant

Ik zocht naar een oplassing voor een TV in een grote woonkamer en heb deze via Skala gevonden, de aanschaf van een toestel en zeker een groot model kost veel geld en niet iedereen heeft het voor het oprapen, hier in bied Skala een uitkomst in een groot assortiment en mogelijkheden ook met garantie en ondersteuning en tal van andere huishoudelijke apparaten is Skala een goede uitkomst.

Erg goed en klantvriendelijk

Wij zijn al jaren een zeer tevreden klant