Snel en goed geregeld
Heb droger en wasmachine via huurbedrag. Prima geregeld. Had ik laptop nodig ,wilde ik ook op die manier. Nu moet ik half jaar wachten. Terwijl het financieel totaal geen probleem is
Teveel geld betalen en te lange contracten
Top! In één woord fantastisch! Vakkundig en ontzettend vriendelijk personeel. Na 2/3 van de huurperiode de goederen omruilen voor nieuwere. Ik zou niet anders meer willen.
ben zeer tevreden over skala de service is goed en de merk artikelen van goede kwalitijd
ben altijd goed behandeld service is uitstekend als er een probleem is wordt hij zo snel mogelijk afgehandeld
Vriendelijk personeel, goede uitleg.
prima uitstekend
Problemen met de fiets maar nog geen reactie
Binnen een week was alles rond geen gedoe perfect .
Al jaren klant. Goede service!
Die ervaring is ook goed en heel goed
Vlugge nette afhandeling
Zeker een aanrader ik ben zeer tevreden met skala
Ik ben heel erg blij met mijn tv.
We zij zeer tevreden.klantvriendelijk en zeer behulpzaam bij onverwachte problemen
Goede en snelle service
jullie kwamen die dag laat en verder geen uitleg en ook geen aankoop bon of garantie bewijs dus het was knudde
Tv gehuurd. Moest nieuw zijn maar kwam aan in kapotte doos. Vond dat niet erg. Wel prijzig voor 5 jaar huren maar dat is de keus die je zelf maakt. Verder vriendelijk en behulpzaam.
Pluspunten
Nvt
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Heldere communicatie en punctuele levering. levering en installatie helemaal volens afspraak
Pluspunten
Goede service en vriendelijke werknemers.
Pluspunten
Staan altijd voor je klaar. Wordt netjes geholpen
VerbeterpuntenKan op dit moment niet echt iets bedenken
Pluspunten
Goede en snelle service
VerbeterpuntenGewoon zo doorgaan