Ik heb al jaren geleden gekozen voor skala en nooit een minuut spijt ervan gehad. Staan direkt klaar met goede adviezen
Goede kwaliteit, dik tevreden.
Goede service, denken mee, goede levering.
Helemaal top goeie sevice erg vriendelijk
Was erg goed ben goed geholpen met alles
ik ben altijd tevreden
Al 30 jaar klant
Geen poespas, gewoon dat wat besteld is geleverd en aangesloten.
Fijne bezorgers en goede installatie van de apparaten.
Nooit problemen
Al jaren tevreden Je hoeft maar te bellen en ze zijn er. Altijd vriendelijk. Voor mij toppers dus
alles is goed
IK ben super blij met jullie.
Altijd behulpzaam als der wat is
Op tijd en ze hebben alles geïnstalleerd en waren erg vriendelijk.....
Alles is goed gegaan met mijn bestelling en mijn bestelling was volgens afspraak gegaan en ik ben blij en tevrede met mijn bestelling .
Goede de afspraken en op tijd geleverd. En is er iets stuk . Is het met een a twee dagen verholpen. Echt zeer te vreden
Makkelijk en als het stuk is wordt het gemaakt zonder extra kosten
je wordt uitstekend geholpen voor gelicht en bij een bestelling gaan ze niet eerder weg voor je tevreden bent ik heb inmiddels een laptop koelvries combi en een zeer mooie tv 55inch en ik geniet er elke dag van werkt er iets niet goed je belt en ze komen als ze kunnen de andere dag al om t probleem te verhelpen en de regels zijn zeer duidelijk ik raad het iedereen aan die niet rijk is en toch iets nodig hebben Skala te bellen en je word zeer netjes geholpen en ik zeg duim omhoog perfecte verhuur bedrijf voor iedereen die het geld niet hebben om het in de winkel te kopen om SKALA te bellen! Mvg Saskia Beck
Tot vorig jaar december alleen maar lof. Nu heb iK, een nwe LG WASMACHINE die tot vandaag heel veel lawaai maakt en wandelt. Mogelijk is de klacht verholpen door 2 zeer vriendelijke en bekwame monteurs. De komende wassen zullen dit uitwijzen.
Goede service goed bedrijf
Na ingesproken te hebben geen reactie ontvangen. Nogmaals gebeld en de keuzetoets betalingen ingedrukt. Toen kreeg in meteen iemand aan de lijn (na doorverbinden) die mij met mijn probleem aan de laptop kon helpen (en goed ook). Reaktie op mijn ingesproken bericht kwam pas één dag later. Intussen was het probleem dus opgelost. Weer een dag later werd ik nogmaals gebeld n.a.v. mijn ingesproken bericht. Slechte kommunikatie dus binnen Skala.
Service uitstekend