Beste Maribel, Bedankt voor uw positieve review. Wij wensen u veel plezier met de Wasmachine. Team Customer Care van Skala
Goed , duidelijke uitleg en zo als altijd heel vriendelijk personeel .
Beste Diane, Wij zijn blij met uw positieve review, dank daarvoor. Team Customer Care van Skala
Goed geregeld helaas is Het wel zo dat er veel Fietsen kapot zijn . Gegaan dit is een wel Een goede
Beste Aad, Bedankt voor uw positieve review. Wij wensen u veel fietsplezier. Team Customer Care van Skala
Je kon ze alles vragen om de ijskast te bedienen
Beste Irene, Fijn dat u goed geïnformeerd bent over de Koelvries-combinatie. Bedankt voor de uitstekende review. Team Customer Care van Skala
Vriendelijke medewerkers En hebben het probleem opgelost en advies gegeven om de wasmachine even de gaten te houden en als het probleem zich weer voordoet om dan gelijk weer te bellen
Beste Ageeth, Goed te lezen dat u tevreden bent over onze dienstverlening. Bedankt voor het delen van de uitstekende review. Team Customer Care van Skala
Keurige service, netjes op tijd
Beste Martin, Wij zijn blij met uw positieve review, dank daarvoor. Team Customer Care van Skala
Mooie apparaten, redelijke prijs en super service een aanrader!
Beste Jester, Bedankt voor de uitstekende review. Team Customer Care van Skala
Ze hebben het goed afgeleverd
Beste Robert, Bedankt voor de uitstekende review. Team Customer Care van Skala
Service was TOP! Aardige jongens met een goede uitleg.
Beste Sharitza, Bedankt voor de uitstekende review. Team Customer Care van Skala
Super service De monteurs zijn geweldig goeie uitleg beleeft vriendelijk
Beste Corina, Bedankt voor de uitstekende review. Team Customer Care van Skala
Erg goede servicemonteurs
Beste Ronald, Fijn dat de storing naar tevredenheid is opgelost. Wij zijn blij met uw positieve review, dank daarvoor. Team Customer Care van Skala
hebben al jaren ervaring,altijd goed
Beste Rudy, Bedankt voor de uitstekende review. Team Customer Care van Skala
Gewoon netjes op tijd en belt voor de tijd
Beste Hans, Bedankt voor de uitstekende review. Team Customer Care van Skala
nu ik werd heel netjes behandelt en de af spraken die er gemaakt zijn waren heel duidelijk en goed
Beste Ton,, Bedankt voor uw positieve review. Wij wensen u veel wasplezier. Team Customer Care van Skala
T
Beste Edwin, Wij zijn blij met uw positieve review, dank daarvoor. Team Customer Care van Skala
Vriendelijke en zeer vakkundige installateur. Rustige en duidelijke uitleg. Een tevreden klant hier.
Beste Elise, Bedankt voor de uitstekende review. Team Customer Care van Skala
Waar het als eerste niet lukte mijn bestelling online te maken werdt ik heel goed en vriendelijk geholpen door de klantenservice die mijn bestelling via WhatsApp zelf heeft aangemaakt, TV netjes afgeleverd en geïnstalleerd door de mannen van Ebuko die ook met plezier hun werk hebben uitgevoerd. Eigenlijk na al die negatieve reviews die ik heb gelezen over Skala zie ik daarvan niks terug in hoe er met mij werdt omgegaan en dat is gewoon super netjes en net alsof we mekaar al jaren kennen , dus tot nu toe super
Beste Dennis, Fijn dat we u als nieuwe klant mogen verwelkomen. Bedankt voor de uitstekende review. Team Customer Care van Skala
Goed en netjes correct afgeleverd incl uitleg
Beste Miranda, Wij zijn blij met uw, als jarenlange trouwe klant, positieve review, dank daarvoor. Team Customer Care van Skala
Vriendelijke bezorgers en goed aangesloten
Beste Ruurd, Goed te lezen dat u als trouwe klant nog altijd tevreden bent. Bedankt voor het delen van de uitstekende review. Team Customer Care van Skala
Snelle uitstekende vriendelijke service
Beste Chantal, Bedankt voor de uitstekende review. Veel plezier gewenst met de Koelvriescombinatie. Team Customer Care van Skala
Vriendelijke jongens, goed werk geleverd!
Beste Samantha, Bedankt voor de uitstekende review. Team Customer Care van Skala
Ik dank de monteurs voor alle moeite en inzet. Ze waren professioneel, aardig en vol begrip. Ze hadden super goed geholpen.
Beste Nevi, Graag gedaan. Fijn dat u super goed geholpen bent door de monteurs. U bedankt voor de uitstekende review. Team Customer Care van Skala
Skala. Is een goed bedrijf Ik heb hun gevonden via internet. Ik ben blij dat ik het gedaan hebt L
Beste Fatiha, Bedankt voor de uitstekende review. Team Customer Care van Skala
Zeer vriendelijk en goede service.
Beste Hassi, Wij zijn blij met uw positieve review, dank daarvoor. Team Customer Care van Skala
Leuke en vloten heren. Maar ik wist niet dat je voor het ophangen van de televisie €50,00 moest betalen. Want dan had ik het door iemand anders gedaan want kost het me niks.
Beste Anita, Bedankt voor de uitstekende review. Team Customer Care van Skala