Aardige bezorgers en goede service en uitleg bedankt skala
Beste Jolanda, Bedankt voor de uitstekende review. Veel fietsplezier gewenst. Team Customer Care van Skala
Klantvriendelijk, duidelijke uitleg
Beste Marja, Bedankt voor de uitstekende review. Team Customer Care van Skala
Ontzettend secuur te werk gegaan, alles keurig neer gezet, geïnstalleerd en zelfs alle dozen en plastic netjes meegenomen. Aardige mannen. Bedankt!
Beste Francis, Bedankt voor uw positieve review. Wij wensen u veel plezier met de Laptop. Team Customer Care van Skala
De jongens zijn even bezig geweest ivm nauwe aansluiting uiteindelijk keurig en netjes te werk geleverd. Netjes. Zeer tevreden. Nette jongens vriendelijk en weten wat ze doen.
Beste Silvia, Fijn dat de vaatwasser naar tevredenheid is geïnstalleerd. Bedankt voor de uitstekende review. Team Customer Care van Skala
Snel en goed afgeleverd Uw medewerkers top!
Beste Cor, Bedankt voor het delen van uw uitstekende review. Team Customer Care van Skala
Vriendelijk en goed geholpen
Beste Willeke, Bedankt voor de uitstekende review. Team Customer Care van Skala
Alles goed geplaatst netjes op geruimd
Beste Monique, Wij zijn blij met uw positieve review, dank daarvoor. Team Customer Care van Skala
2 goede nette mensen die top Hebben geholpen
Beste Romario Bedankt voor de uitstekende review. Team Customer Care van Skala
Zeer snel en bekwaam geholpen.
Beste Margriet, Wij zijn blij met uw uiterst positieve review, dank daarvoor. Team Customer Care van Skala
De mannen waren vriendelijk en behulpzaam en werken netjes.
Beste Wijnand, Fijn dat u als trouwe klant nog altijd tevreden bent. Bedankt voor de uitstekende review. Team Customer Care van Skala
Altijd aardige mensen leggen alles goed uit en nemen de tijd voor als je vragen hebt
Beste Anjelica, Bedankt voor de uitstekende review. Team Customer Care van Skala
Goeie survice van de monteurs heel erg vriendelijk 10 van 10
Beste Solaica, Goed te lezen dat u tevreden bent over onze dienstverlening. Bedankt voor het delen van de uitstekende review. Team Customer Care van Skala
Het waren Toppers
Beste Shirley, Bedankt voor uw positieve review. Wij wensen u veel plezier met de was-/droog combinatie. Team Customer Care van Skala
Beste Dalila, Bedankt voor de uitstekende review. Team Customer Care van Skala
Beste Ann, Bedankt voor de uitstekende review. Team Customer Care van Skala
Beste Willem, Bedankt voor de uitstekende review. We wensen u veel kijk- en luisterplezier. Team Customer Care van Skala
Was precies op de aangegeven datum en tijd en monteurs hebben het netjes aangesloten.
Beste Berend, Wij zijn blij met uw uiterst positieve review, dank daarvoor. We wensen u veel plezier met de wasmachine. Team Customer Care van Skala
Hallo personeel is niet echt vriendelijk kan beter overleg ivb met tijd schema als je er na vraag.dus vriendelijkheid kan beter
Beste Kirsten, Wij vinden het erg vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent. Er wordt met u persoonlijk contact opgenomen door de afdeling klantenservice. Team Customer Care van Skala
goeie service
Beste Richenel, Bedankt voor de uitstekende review. Team Customer Care van Skala
zie boven, prima dus
Beste Frits, Bedankt voor de uitstekende review. Team Customer Care van Skala
Goed geïnstalleerd door de monteurs.
Beste Werner, Bedankt voor de uitstekende review. Team Customer Care van Skala
2 Super monteurs die op tijd de tv kwamen leveren. Ze hebben mee gedacht over de plaatsing van het toestel. Hij kon helaas niet op de oude plek. Maar met een beetje overleg is het echt top geworden.
Beste Dennis, Bedankt voor de uitstekende review. Team Customer Care van Skala
De levering was perfect.
Beste Rob, Bedankt voor de uitstekende review. Team Customer Care van Skala
Op tijd zoals afgesproken , aardige mensen en snel en goed
Beste Frans, Wij zijn blij met uw positieve review, dank daarvoor. Team Customer Care van Skala
Top service Ben er heel blij mee Echt een aanrader En eerder bezorgd dan verwacht
Beste Patrick, Bedankt voor de uitstekende review. Team Customer Care van Skala