Pluspunten
super goed
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Bij vragen heel vriendelijk te woord gestaan
Verbeterpunten0
Verbeterpunten8
Pluspunten
heren die aan huis zijn geweest zijn heel vriendelijk en betrouwbaar
Pluspunten
Goede contacten en goed service bij eventuele problemen en uitleg van apparaten.
VerbeterpuntenZoals vroeger zouden wij graag willen dat voordat het 5-jarige contract afloopt de apparaten kunnen kopen. Wij huren al jaren bij jullie en het zou leuk zijn bij "oude klanten" een korting toe te passen bij de maandelijkse betalingen zonder voorwaarden.
Pluspunten
snelle levering en goede service
VerbeterpuntenMis het persoonlijk contact wat er eerder wel in de winkels was. Minpunt voor mij.
Pluspunten
Snelle en efficiënte communicatie en uitstekende service
VerbeterpuntenGeen, altijd tevreden geweest en ben dat nog steeds, ga zo door!
Pluspunten
goede en snelle service
Pluspunten
de communicatie ging uitstekend., heb al bij verschillende mensen uw bedrijf aanbevolen
Verbeterpunteneigenlijk geen
Pluspunten
Snel alles geregeld en snel geplaatst
VerbeterpuntenDuidelijkheid dat ik bv als partner niet het product in ontvangst mag nemen want als je word gebeld om alles door te nemen en contract te maken is dit niet duidelijk pas wanneer je een afspraak maakt
Pluspunten
Goede aflevering en garantie
VerbeterpuntenHeb mijn product net kan hierover nog niets zeggen
Pluspunten
Vragen telefonisch worden goed beantwoord
VerbeterpuntenDe monteurs kunnen zich misschien beter verdiepen in de huurapparatuur want wij moesten dingen zelf ontdekken toen er fouten optraden via de gebruiksaanwijzing en dat hadden we toch wel verwacht van de monteurs dat zij dit konden ontdekken en aan ons vertellen!
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Snelle levering, vriendelijkheid
Verbeterpuntenxx
Pluspunten
Duidelijke uitleg
VerbeterpuntenAfleveraar mag wel wat vrolijker doen.kwam nu zeer boos over
Pluspunten
Ik ben zeer tevreden over skala
Pluspunten
Vriendelijke medewerkers