Top service Ben er heel blij mee Echt een aanrader En eerder bezorgd dan verwacht
Beste Patrick, Bedankt voor de uitstekende review. Team Customer Care van Skala
Geen gedonder snelle service aardige gekwalificeerde monteurs. Backoffice Planning altijd paraat om de juiste oplossing te vinden. Ik huur momenteel 3 lap tops bevalt me prima !! Scheelt een grote aanschaf van meer dan 2000 euro ..
Beste Lex, Bedankt voor de uitstekende review. Team Customer Care van Skala
Vriendelijke mannen., gaan keurig te werk
Beste Frank, Bedankt voor de uitstekende review. Team Customer Care van Skala
Helemaal prima
Beste Helly, Bedankt voor de uitstekende review. Team Customer Care van Skala
Nadat onze tv het had begeven kwam ik op de site van skala.nl met de mogelijkheid een 75inch Smart tv te huren voor een redelijke prijs pm met garantie tijdens de looptijd. Zo de keuze gemaakt en een week later hangt hij bij ons aan de muur geïnstalleerd door 2 zeer vakkundige heren. Wij zijn helemaal tevreden en raden skala iedereen aan.
Beste Alvin, En wij zijn blij u als nieuwe klant te mogen verwelkomen. Bedankt voor het delen van de uitstekende review. Team Customer Care van Skala
Goed gedaan mannen
Beste Jantje, Wij zijn blij met uw positieve review, dank daarvoor. Team Customer Care van Skala
We hebben al jaren Skala, De twee mannen die onze wasmachine en droger kwamen brengen zijn heel aardig,vriendelijk en behulpzaam. Er was een probleem met systeem ivm inname oude apparaten maar dit werd netjes opgelost Complimenten voor de mannen
Beste Marian, Wij zijn blij met uw positieve review, dank daarvoor. Team Customer Care van Skala
2 keurige jongemannen die duidelijk wisten waar ze mee bezig waren. Heel vlot voor elkaar gemaakt!
Beste Jettie, Bedankt voor de uitstekende review. Team Customer Care van Skala
Goede service en vriendelijke mensen die het brengen en installeren
Beste Frank, Bedankt voor de uitstekende review. Team Customer Care van Skala
Mooi op tijd en vriendelijke monteurs
Beste Anja, Bedankt voor de uitstekende review. Team Customer Care van Skala
chauffeurs waren aan de late kant voor bezorging( veel later dan gepland)! Ondanks dat een goede service verleend! Apparatuur op de juiste plek gezet en geïnstalleerd. Aardige chauffeurs/ monteurs Radik en collega....jullie zijn toppers!
Beste Sanne, Bedankt voor de uitstekende review. Zijn we blij mee. Team Customer Care van Skala
en deze wasmachine heb ik al een poos en doet goed zijn werk
Beste Joke, Bedankt voor de uitstekende review. Team Customer Care van Skala
Bij het vinden van de juiste keuze zijn ze bij Skala erg behulpzaam. Ben al 15 jaar klant en nog steeds sper tevreden!
Beste Johan, Goed te lezen dat u als trouwe klant nog altijd tevreden bent. Bedankt voor de uitstekende review. Team Customer Care van Skala
Goede nette jongens
Beste Patricia, Bedankt voor de uitstekende review. Team Customer Care van Skala
De bezorgers stonden voor een flinke uitdaging.. met veel pijn en moeite en doorzettingsvermogen toch mijn spullen geleverd gekregen. Bleven ondanks mijn ongeduldigheid toch klantvriendelijk! Voor de bezorgers op de markt in roosendaal! Klasse mannen super bedankt nogmaals!!!
Beste Yvar, Bedankt voor de uitstekende review. Team Customer Care van Skala
Ik ben al zo lang bij jullie denk wel 15 jaar en heb nooit geen klachten alle personeel staat direct voor je klaar en de hulp is gewoon uitstekend daarom een dikke 10
Beste Marcel, Fijn dat u als trouwe klant nog altijd tevreden bent. Bedankt voor de uitstekende review. Team Customer Care van Skala
Ja was wel goed en prima service
Beste Manuela, Wij zijn blij met uw positieve review, dank daarvoor. Team Customer Care van Skala
Goede producten en een geweldige klantenservice
Beste Lydia, Bedankt voor de uitstekende review. Team Customer Care van Skala
Geweldige vriendelijke en behulpzame mensen en grandiose dervice
Beste Mark, Bedankt voor de uitstekende review. Team Customer Care van Skala
Deskundig en zeer vriendelijk
Beste Cleyton, Bedankt voor de uitstekende review. Team Customer Care van Skala
De heren waren vriendelijk en hebben de oude wasmachine netjes verwijderd en de nieuwe netjes geplaatst
Beste Rita, Bedankt voor de uitstekende review. Team Customer Care van Skala
Erg vriendelijke mensen! En snel met leveren!
Beste Borro, Bedankt voor de uitstekende review. Team Customer Care van Skala
Door omstandigheden was ik niet blij met de verlate bezorgtijd en de bezorgers waren gelijk meegaand en konden mij ook gelijk rustig krijgen. Zeer vriendelijk en vakkundig. Zeker aan te bevelen!
Beste Renske, Goed te lezen dat u tevreden bent over onze service. Bedankt voor de uitstekende review. Team Customer Care van Skala
Keurige monteur, duidelijke uitleg, prima levering.
Beste Monique, Bedankt voor de uitstekende review. Team Customer Care van Skala
Perfect de mannen die hem kwamen brengen Perfect toppers
Beste Eric, Bedankt voor de uitstekende review. Team Customer Care van Skala