Pluspunten
Veel keus.
VerbeterpuntenGeen winkel waar je producten daadwerkelijk kunt zien.
Pluspunten
skala is een goed en betrouwbaar bedrijf komt hun afspraken na en zijn zeer vriendelijk en de producten die geleverd worden zijn zeer goed
na 3 maanden ofzo dat je er dan nog een product bij mag huren dat zal fijn zijn
Pluspunten
goede service, goede monteurs als je die nodig mocht hebben, zo weer nieuwe goederen beschikbaar.
Verbeterpuntenzeer tevreden.
Pluspunten
Snelle kontakt met de klant en snelle levering
VerbeterpuntenMedewerkers die leveren moeten beter op elkaar afstemmen. Geen onenigheid/discussie bij de klant.
Pluspunten
Als ik een vraag heb dan wordt ik snel geholpen. Zeer coulant.
VerbeterpuntenZe hebben mij niet verteld dat bij aanschaf van mijn nieuwe apparaat (ik mocht een nieuwe laptop uitkiezen) ik weer 5 jaar aan hen vast zou zitten. Dit vond ik jammer omdat dit zeer misleidend overkomt.
Pluspunten
altijd goede service
Verbeterpuntengeen idee
Pluspunten
wij zijn reeds net zolang lid dat Skala.nl bestaat en zijn zeer tevreden over de accurate behandeling en de snelle service daarbij wil ik meteen laten weten dat Monteur Rob de allerbeste is die er is! Wij zijn dan ook zeer tevreden het is een klantvriendelijk bedrijf!
Verbeterpuntenwanneer je een bestelling hebt gedaan en het is afgeleverd zoals bijvoorbeeld bij een Pc dan hoop ik dat de dag en weekend service ook bied waar Ze voor staan? dat de belangstelling voor de persoonlijke wens van de klant niet wordt afgedaan als Ze hebben het reeds gehuurd om daarna de interesse te verliezen in hulp voor de klant? want er zijn onzekere klanten bij met het omgaan met een PC!
Pluspunten
Geeft consumenten met schuld tog mogelijkheden.
Pluspunten
vriendelijk door de medewerkers via de telefoon word alles goed uit gelegd
Verbeterpuntenhelemaal niks ga zo door
Pluspunten
Goede levering
VerbeterpuntenKan goed koper
Pluspunten
Goede service, snelle levering.
Pluspunten
goedkoop huuren en als er wat is wordt gelijk geholpen
Pluspunten
service, prijs, klant vriendelijkheid, komen altijd afspraken na
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Ik heb nog gern negatieve punten voor Skala.
VerbeterpuntenGeen op dit moment
Pluspunten
ik ben tevreden
Verbeterpuntengeen