Pluspunten
alles
Verbeterpuntenals het bedrijs schade maak wotrd je twee keer gebeld maar doen er voorde rest niets mee
Pluspunten
Doen wat ze beloven!!
Pluspunten
Vriendelijk, ze houden zich aan de afspraak
Pluspunten
snelle service qua levering en afhandeling
Verbeterpuntenreactie bv had gevraagd de tv die ik huur om te ruilen dat kon binnen 14 dagen maar niets meer gehoord helaas erg jammer want nu moet ik een paar jaar met deze tv doen terwijl ik graag een andere wilde .
Pluspunten
Snel geregeld . Door vriendelijke mensen geinstalleerd. Volkomen tevreden.
VerbeterpuntenGeen idee.
Pluspunten
Vriendelijk en klant gericht
VerbeterpuntenGoed
Pluspunten
Goede voorlichting en snelle levering door gedegen vakmensen
Pluspunten
Positieve benadering
Pluspunten
Afspraken die zijn gemaakt en nagekomen
Pluspunten
Gewoon goed
Pluspunten
altijd prima service
Verbeterpuntenniet nodig
Pluspunten
Snelle service wordt vriendelijk geholpen.
Verbeterpuntenbeter communiceren op de klantenservice
Pluspunten
De apparatuur werd netjes verpakt aangeleverd, hoewel het 2e hands was. De monteur nam uitgebreid de tijd om alles aan te sluiten en in te stellen.
VerbeterpuntenBen tot nu toe geen verbeterpunten tegengekomen. Ben wel benieuwd hoe de service is in geval van een defect.
Pluspunten
Verbeterpuntenwanneer en hoe kan je die aparaat dat we verhuren kan kopen
Pluspunten
het bovenstaande zegt al genoeg ze komen afspraken netjes na, ze geven goede service
Verbeterpuntende communicatie kan dus beter
Pluspunten
De mogelijkheid tot huren als je geen dure aankopen kunt veroorloven. Met klein inkomen ben je daarvan afhankelijk/
VerbeterpuntenHoud aub toch videorecorders/ spelers en stereo audio sets in het assortiment, nog steeds mensen die het gebruiken.Zelf ook.
Pluspunten
reageren snel ale er problemen zjn
Pluspunten
kontakt met het kantoor is prima,bellen ook terug als dat gezegd wordt. aflevering is top en alles wordt goed uitgelegd.
Verbeterpuntengeen