Pluspunten
10 punten zeer tevreden
Verbeterpuntengeen opmerkingenzeer tevreden
Pluspunten
het is makkelijk om te huren en als er stukken zijn worden ze meteen gerepareerd
Verbeterpuntenwij hebben laatst een led tv 60inch gehuurd en ik vond het wel vervelend dat ik een ander bedrijf heb moeten laten komen om mijn tv op te hangen want het bedrijf dat hem kwam plaatsen deden dat niet dat is jammer toch weer extra kosten voor op te hangen.
Pluspunten
KLANTVRIENDELIJK
VerbeterpuntenEIGEN KLANT PAGINA VOOR OVERZICHT VAN MIJN PRODUCTEN EN KOSTEN
VerbeterpuntenNt
Pluspunten
Goede service en uitleg
VerbeterpuntenGeen klachten over dit bedrijf
Pluspunten
ik vind het een super goede service en ben goed geholpen heel klant gericht en vriendelijk te woord gestaan
Verbeterpuntenhet gaat goed zo als het nu gaat
Pluspunten
Monteur heeft veel verstand van de producten Wordt aangesloten + duidelijke uitleg Snelle service Veel keus in het assortiment
VerbeterpuntenMisleidende tekst (goedkoop huren/klein bedrag per maand) Het is uiteindelijk niet goedkoop
Pluspunten
Vriendelijk en bekwaam personeel
Pluspunten
nadat er personen niet mer bij dit bedrijf werken is de kwaliteit betreffende installatie goed om hoog gegaan
Verbeterpuntengeef meer cursussen zodat men op de hoogte is van nieuwe producten
Pluspunten
Super service, duidelijke uitleg en behulpzaam
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
alles is positie je wordt leuk en vriendelijk geholpen
Verbeterpuntengeen
Ik heb een brief gestuurd,maar je krijgt geen antwoord. Dat is slecht.
Pluspunten
goed bereikbaar en redelijk vlot bediend
Verbeterpuntenblijf continueren zoals het nu gaat
Pluspunten
Zeer positief!
VerbeterpuntenMijn computer had ik graag een monteur om hem goed te installeren,wand is niet goed gegaan met de omruiling,ik kan hem nog niet gebruiken,
Pluspunten
vakkundig en vriendelijke medewerkers zowel telefonisch als bij de aansluiting/installatie
Pluspunten
professionele uitstraling integere onafhankelijke en objectieve levering vakbekwaamheid personeel
VerbeterpuntenSony is NIET compatible met Spotify dat ik via KPN heb en daar baal ik van als een stekker !! Vooraf een wens(en)inventarisatie van model TV zou enorm geholpen hebben. Nu kijk ik met een wrange smaak.
Pluspunten
Enorm klantvriendelijk
VerbeterpuntenBetere gebruiksaanwijzing voor TV. Synchronisatie is nog niet goed
Pluspunten
Goede snelle service
VerbeterpuntenMonteurs kunnen wat vriendelijker zijn naar de klant toe
Pluspunten
Vlotte service vriendelijke en vakbekwame monteur
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle en goede service en tegen scherpe prijzen. Ook hebben ze erg vriendelijke medewerkers!
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten, ga vooral zo door.