Pluspunten
Skala geeft altijd hele goeie service. Ook bij het afleveren van de apparatuur.
zou het niet weten, tot nu toe verloopt alles goed
Pluspunten
snelle service alles werd duidelijk uitgelegd door de monteur
Verbeterpuntentip, voor vaste klanten extra aanbiedingen en of korting geven op volgende/extra producten via mailing.
Pluspunten
Snelle levering. Goede kwaliteit product. Vriendelijke installateur.
Pluspunten
snelle service wordt met je mee gekeken
Verbeterpuntenmisschien iets meer reclame heb ontdekt dat veel mensen niet eens weten wat skala is. of dat je elektronica ook kan huren
Pluspunten
Ontzettend kundige meneer
Pluspunten
helder en dudielijk uitleg en klantvriendelijk
Verbeterpuntenprima dat software gecontroleerd word maar zorg dan wel dat er spywer kan nestelen in pc of zoals op markplaats gaan zitten zonder virus scaner
Pluspunten
Love you guys so much
Pluspunten
Heel prettig dat al jaren dezelfde persoon de spullen komt brengen/ omruilen, repareren. Dat geeft meer vertrouwen, je weet wie er komt en wat we aan diegene hebben. Niet steeds vreemden over de vloer. Graag zo laten. Degene wie bij ons komt is vriendelijk, behulpzaam
Pluspunten
Vriendelijk duidelijk behulpzaam
Pluspunten
redelijk veel keuze
Verbeterpuntenprijzen liggen wel wat hoog meer aanbiedingen zou aantrekkelijker maken
Pluspunten
goed vriendelijk
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Af en toe heb ik het gevoel alsof het stroef loopt, en soms krijg ik pas laat een reaktie
Pluspunten
goed geholpen met alles
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
service is snel adequaat
VerbeterpuntenPC mag wat meer RAM-geheugen hebben
Pluspunten
Je wordt geholpen zoals je graag als klant geholpen wilt worden
VerbeterpuntenDe site van de firma mag wel overzichtelijker gemaakt worden voor de minder ontwikkelde mensen in nederland...zodat zei er ook wijs uit worden...
Pluspunten
Pluspunten
Goede service en geen problemen
VerbeterpuntenMischien een beetje meer mee gaan op het gebied van ontwikkeling van nieuwe apperatuur zoals tv en geluid.