Beter communiceren met de klanten, als een product niet leverbaar is. Evt. een ander aanbod doen en weinig kennis van de producten
Pluspunten
Service is goed
Pluspunten
zeer goed
Verbeterpuntenwerkt goed
Pluspunten
goede apparatuur prima service sociaal
Verbeterpuntengeen houden zo
Pluspunten
Pluspunten
De apparatuur die je huurt zijn goed van kwaliteit Als je belt dat er iets stuk is dan wordt je meestal snel geholpen
VerbeterpuntenTip: Wij zijn al heel lang klant ,al meer dan 20 jaar,daar zou best iets mee gedaan mogen worden b.v korting geven bij het huren of een spaar systeem
Pluspunten
Vriendelijke mensen en hulpvaardig
Pluspunten
het zijn aardige mensen
Pluspunten
Klantvriendelijkheid Inpakmateriaal wordt meegenomen
VerbeterpuntenTechnische kennis van de apparatuur mag iets meer zijn (voor de klant zijn de producten namelijk ook nieuw)
grotere keuze in a merken
Pluspunten
alles is positief
Verbeterpuntenheb ik geen
Pluspunten
tot no toe goed
Pluspunten
alles
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
zeer goed
Pluspunten
goede en op tijd van aflevering van de, - gezellige- bezorgers met zeer goede instructies. Zeer goede telefonische contacten.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
vriendelijke benadering door bezorging.
VerbeterpuntenAls er een computer nieuw afgeleverd wordt graag volledig gebruiksklaar achterlaten en niet dat klant helpdesk ed moet inschakelen om hem te kunnen gaan gebruiken.
Pluspunten
geen
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Alles naar wenst
VerbeterpuntenKopie handleiding is onduidelijk
Pluspunten
Netjes thuisbezorgd en goed aangesloten en heel klantvriendelijk
VerbeterpuntenOp de website staan de spullen voorradig en als je een bestelling doet moet je zeker 2 weken wachten voordat het binnen is moet nog van de leverancier komen dat is bij mij niet voorradig