Goede medewerkers alles netjes geïnstalleerd en super vriendelijk alleen 1 min puntje de gebruiksaanwijzing zat er niet bij hahaha maar zelf opgelost ff downloaden van internet alles bij alles een goede levering groetjes tot de volgende bestelling
Beste Jan, Wij zijn blij met uw positieve review, dank daarvoor. Team Customer Care van Skala
Good
Vriendelijke monteur
Beste , Bedankt voor uw positieve review. Wij wensen u veel plezier met de TV. Team Customer Care van Skala
Was goed alleen heb nog steeds een storing
Beste Louise, Bedankt voor de uitstekende review. Er wordt met u persoonlijk contact opgenomen door de afdeling klantenservice, om ervoor te zorgen dat de storing opgelost word. Team Customer Care van Skala
De bezorgers waren super vriendelijk en behulpzaam
Beste Janet, Bedankt voor uw positieve review. Wij wensen u veel plezier met de wasmachine en droger! Team Customer Care van Skala
Perfecte service, als er iets aan de hand is met je wasmachine of droger even bellen en binnen een dag is alles gefixt.
Beste Andre, Wij zijn blij met uw positieve review, dank daarvoor. Team Customer Care van Skala
Ze helpen goed en waren vriendelijke mannen
Beste Jannes, Bedankt voor de uitstekende review. Team Customer Care van Skala
Altijd goede service en altijd vriendelijk
Werd direct goed geholpen
Beste Manja, Wij zijn blij met uw positieve review, dank daarvoor. Team Customer Care van Skala
Erg aardige mannen waren netjes en snel
Beste Saskia, Bedankt voor de uitstekende review. Team Customer Care van Skala
vriendelijk personeel werken netjes niets op aan te merken
Beste , Wij zijn blij met uw positieve review, dank daarvoor. Team Customer Care van Skala
Nette chauffeurs
Beste Pascal, Bedankt voor de uitstekende review. Team Customer Care van Skala
De heren waren wat eerder en gingen meteen aan de slag. Gezellig en beleefd. Uiteindelijk direct nieuwe wasmachine ontvangen, heel fijn!
Beste Hanna, Bedankt voor de uitstekende review. Team Customer Care van Skala
probleem snel en vakkundig verholpen. Erg vriendelijk
Beste Maggy, Wij zijn blij met uw positieve review, dank daarvoor. Team Customer Care van Skala
ben Tevreden met de je wasmachine.. en de jongens waren ook behulpzaam.. en gaven goede adviezen.. heb nu een wasmachine vannBosch serie 4. 1-8 KG..ben zo tevreden.. Exclusiv vriendelijke groet.A.Bakarbessy schermerhoek 154 2905 Tg capelle aan den ijssel
Beste Angela, Bedankt voor uw positieve review. Wij wensen u veel plezier met de wasmachine. Team Customer Care van Skala
Vriendelijke en bediening goed
Beste Lies, Bedankt voor de uitstekende review. Team Customer Care van Skala
Hele goede service en hij heeft me heel goed geholpen
Beste Patrick, Wij zijn blij met uw positieve review, dank daarvoor. Team Customer Care van Skala
Heb goeie ervaring met skala gemakkelijk en snel met alles
Beste David, Bedankt voor uw positieve review. Wij wensen u veel plezier met de vaatwasser. Team Customer Care van Skala
Vriendelijke bezorgers
Beste Richard, Bedankt voor de uitstekende review. Team Customer Care van Skala
Apparatuur naar wens, en goed en kundig geholpen door de medewerkers.
Beste Esther, Bedankt voor de uitstekende review. Team Customer Care van Skala
Beleefde mensen
Beste Jose, Wij zijn blij met uw positieve review, dank daarvoor. Team Customer Care van Skala
De mannen die kwamen mooi op tijd. Waren vriendelijk en behulpzaam. De vragen die we hadden werden beantwoord en alles goed uitgelegd. Dank je wel voor de goede service ook voor de klantenservice!
Beste Betty, Wij zijn blij met uw positieve review, dank daarvoor. Team Customer Care van Skala
Netjes boven gezet de koelkast , en vriendelijk , blijft zo door gaan mensen
Beste Willem, Bedankt voor uw positieve review. Wij wensen u veel plezier met de koelkast! Team Customer Care van Skala
Ik wordt altijd goed geholpen ook wordt er met me mee gedacht als dat nodig is
Beste Jan, Bedankt voor de uitstekende review. Team Customer Care van Skala
Helaas geen bericht gekregen voor bezorgtijd Maar de mannen die hier waren hebben het weer goed gemaakt
Beste Cor, Wij zijn blij met uw positieve review, dank daarvoor. Team Customer Care van Skala