Pluspunten
Service
Pluspunten
goede service
Pluspunten
accuraat met levering, goede kwaliteit, vriendelijk personeel
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Goede wasdroger, vriendelijke monteur, behulpzame telefonische medewerkers
VerbeterpuntenIk heb de gebruiksaanwijzing niet ontvangen.. Misschien ook half jaarabonnementen voor studenten?
Pluspunten
wijzijntevredenhoedebezorgingisgedaan
Pluspunten
Pluspunten
Kwaliteit van de apparaten, ,in mijn geval tv ,pc is perfect. Afspraken over levering . gaan prima.
Verbeterpuntengeen.
Pluspunten
Vriendelijke mannen, snelle instalatie
Pluspunten
alles is goed uitgelegd snelle levering gewoon helemaal goed
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Zeer goede monteur,duidelijke uitleg zijnerzijds. Gemaakte afspraken worden nagekomen. Geen gezeur prima MAN
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Goede apparatuur.
Pluspunten
Mijn positieve punten : Dat ik zeer tevreden ben met Skala. Ik ben al langer dan 10 jaar klant van skala en het bevalt me nog steeds, ook qua services...... ga zo door , topp...natuurlijk zijn de kwaliteiten per artikel verschillend maar in de meeste gevallen komen we uit met mijn vragen en wensen.
VerbeterpuntenIk heb alleen één opmerking en dat is....om contact op te nemen met een filiaal krijg ik eerst een antwoordapparaat om een keuze menu in te toetsen verbonden te worden met de desbetreffende filiaal of afdeling. Dit vind ik soms zo lastig en té lang duren voor dat je een medewerker van skala aan de lijn krijgt. Mijn vraag is , kan het niet op een ander manier net als toen ?Hartelijk dank...
Pluspunten
Pluspunten
service,vriendlikheit
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
ze zijn wel vriendelijk
Verbeterpuntenze kunnen beter de tv goed afstellen en zeker als je afstandbedingen af stellen op tv en niet lukt het u wel he en weg waren ze
Pluspunten
uitstekend
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle en vriendelijke service +levering
Pluspunten
heeeeeeeeeeleee goede services en een grote pluimen voor de monteurs geeft ook reclame van deze firma
Pluspunten
Goede kwaliteit en service. Genoeg keus. Snelle levering.
Pluspunten
Snelle service,direct geholpen, vriendelijk mensen,