geen antwoord gehad op vraag of ik windows7 op de laptop mach zetten windows8 is voor ons niet mee te werken
Pluspunten
Prima service Vriendelijke monteur voor het installeren Snelle service
Pluspunten
Snelle levering, goed geïnstalleerd
Pluspunten
Zoals altijd was alles weer prima in orde. Koelkast doet het prima.Echt prima geregeld en natuurlijk is het fijn om een vertrouwd gezicht van een medewerker te zien, dat is ook erg prettig i.v.m. o.a. de veiligheid enz. vandaag de dag.
VerbeterpuntenWat wel een beetje jammer is,is dat het persoonlijke telefonische contact met het oude vertrouwde filiaal,bijv.Zwolle niet meer mogelijk is. Niet dat ik de klantenservicemedewerkers niet capabel genoeg vind,maar de mensen van het filiaal dat dus o.a de leveringen verzorgt enz., zijn namelijk tevens die mensen die dus al div.malen apparatuur bij je hebben geïnstalleerd enz.,dus dat praat wat makkelijker. Maar ja,het is niet anders,voor de rest alles is alles goed bij Skala.
Pluspunten
Snel besteld en geleverd.
VerbeterpuntenIemand die verstand heeft en de kracht , kennis, geduld om iets zonder kagen alleen re doen.misschien jonger, sterker/gezonder personeel voor zware taken. Op tijd komen...tot nu toe, 9 van de 10 x zon 2 uur buiten afspraak.
Pluspunten
snel en perfect te service en personeel
Pluspunten
ervaren personeel
Verbeterpuntende tijdsperiode voor het plaatsen is te ruim
Pluspunten
Snel
VerbeterpuntenCommincatie probleem opgelost!!
Pluspunten
skala is gewoon een goede zaak ik huur dat al jaren en ben zeer tevreden.
Verbeterpuntengeen
De mogelijkheid om tussentijds een beter product aan te schaffen zonder contractwijziging. Bijv. van een gewone t.v. naar een smart t.v. Beloon de mensen die al heel lang huren....het maakt bij Skala niet uit of iemand 1 jaar of 20 jaar huurt.
Pluspunten
De deskundige en vlotte winze waarop het personeel je wegwijs maakt.
Verbeterpuntenhoudt het betaalbaar, vooral tegenwoordig waar koop vele maal voordeliger is geworden dan huren.
Pluspunten
Ik wil even mijn complimenten doen over degene die de electronica heeft gebracht.. De beste man was zeer beleefd en voorzichtig zowel met jullie spullen als onze spullen..
Pluspunten
Aardige man. Kan alles aan hemvragen. Veel verstand van de apparatuur. Netjes en beleefd.
VerbeterpuntenKan ze niet bedenken.
Pluspunten
Vriendelijke service. Goede afspraken. Prima communicatie
Pluspunten
Snelle en goede Service !
Pluspunten
Klantvriendelijk duidelijk beleefd
Pluspunten
Vlotte levering en installatie
Pluspunten
Goede service,zeker van de monteur die je thuis bezoekt die hlept je echt fantastisch.
VerbeterpuntenDat zijn de reclames die je via mail krijgt.Heb je net iets bestelt en dan komen ze aanzetten met net weer iets beters of mooier beetje jammer.Heb je net een laptop besteld en dan komen ze met een andere aanzetten die dan voordeliger voor je uitvalt.Maar ja je hebt die ander net die dag ontvangen.
Pluspunten
goede en een snelle service
Verbeterpuntennog geen idee
Pluspunten
Geen omkijken alleen bellen bij teammelant wordt keurig opgelost
Pluspunten
Bezorger is beleeft, stelt zich netjes voor.