Pluspunten
Zeer goede communicatie, altijd vriendelijk te woord gestaan en geholpen, zowel persoonlijk als telefonisch. Service is gewoon klasse.
VerbeterpuntenGeen, ga zo door!
Pluspunten
positieve en klantgerichte afhandeling, tevens een goede en duidelijke uitleg van de monteur.
Verbeterpuntengeen.
Pluspunten
goed contact met snelle reaktie
de gene die het product komt brengen moet niet zo in al mijn gegevens snuffelen en dingen vragen wat hem niks aan gaat zoals al mijn bank zaken dat is prive vooral van wie ik allemaal geld krijg en wat er van betaald wordt deze man was erg nieuwsgierig.
Pluspunten
Vriendelijke en aardige instalateur
VerbeterpuntenIk vond deze man niet erg professioneel en heb ook zelf de tv moeten instaleren, en moeten zoeken hoe deze werkte , terwijl de man die hier altijd komt , dit altijd feiloos voor ons deed, Dus dit viel ons een beetje tegen
Pluspunten
medewerker heeft tv prima geïnstalleerd hij heeft nog getracht beeld te krijgen alleen bleek dat de upc de boel niet op orde had.
Verbeterpuntengeen verbeterpunten het was een uiterst deskundig persoon.
Pluspunten
snelle levering prima service vriendelijk personeel
Pluspunten
Mooie laptop ,
VerbeterpuntenKlantvriendelijkheid medewerker kan stukken beter, was niet erg vriendelijk.
Pluspunten
Mooi toestel en snel geleverd.
VerbeterpuntenBetere communicatie vanuit hoofdkantoor!!!!
Pluspunten
Product is goed. Vlotte bediening.
VerbeterpuntenGoedkoper maken!
Pluspunten
Inmiddels ruim 10 jaar of meer ervaringe met skala Snelle levering en overleg mogelijk. Al er iets meer moet gebeuren hebben monteurs geen probleem mee.
Verbeterpuntenis goed zolang je eerlijk bent.
Pluspunten
Snelle en vakkundige levering
VerbeterpuntenGoede afspraken
Pluspunten
zeer snelle levering nette mensen die dat doen perfekt geen klachten
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle Service, complimenten!
VerbeterpuntenMeer opties voor betaalmethode
Pluspunten
geen
Verbeterpuntenzoveel
Verbeterpuntenweet ik niet
Pluspunten
Goede installatie door degene die de apparaat heeft gebracht.
VerbeterpuntenJammer dat bij de telefonische bestelling men niet op de hoogte was van de veranderde structuur van de besturing op de desktop. Windows 8 is een HEL voor de desktop.
Pluspunten
Bestelling gedaan heb er 3 keer gebeld 3 keer is gezegd dat ik in de systeem sta en de bestelling zal verwerkt worden en dat ik in de avond gebeld zou worden uiteindelijk ben ik geen een keer gebeld vandaag weer gebeld en er is opeens gezegd dat ik niet meer in de systeem sta en ik een nieuwe bestelling moet maken nou dat word weer eens wachten terwijl ik de laptop dringend nodig heb!!
VerbeterpuntenBetere service misschien?
Pluspunten
Kan altijd een goede afspraak maken en de bezorger is altijd even beleefd en behulpzaam.
Verbeterpuntenik heb ze nog niet kunnen ontdekken vindt het prima zoals het nu ga.
Pluspunten
goed contact komen afspraken netjes na en op tijd
Verbeterpuntenin dien er een langere levertijd is van meer dan 2-4 weken klant meer op de hoogte houden hoe het met de bestelling staat