Pluspunten
Pluspunten
zeer goede uitleg van de producten
Pluspunten
goed geinstalleerd
Pluspunten
Pluspunten
service en uitleg ook het zelf ontdekken dat er iets gemaakt moet worden
Verbeterpuntengeen mensen mee sturen die niet kunnen tillen en geen collega's mee nemen zonder overleg met de klant
Pluspunten
Skala is altijd bereikbaar en levert een goed product
Iets meer soepelde worden met reklames en onderhandelingen.
Pluspunten
prima netjes goed uitgelegt
Pluspunten
Ja
VerbeterpuntenKann so bleiben
Pluspunten
ben erg tevreden over het contact de service en het "personeel"
Verbeterpuntenzou het niet weten
Pluspunten
vriendelijke service aan huis. kwaliteitsproducten.
Verbeterpunten-bij ons verliep de communicatie tussen planner en klant vaak niet zo soepel. -maar twee dagen de service bieden in limburg. we horen altijd dat ze maar alleen op dinsdag en vrijdag in limburg zijn. meld je een storing op donderdag heb je grote kans dat je pas de dinsdag erna aan de beurt bent. dus een dag of 5-6 wachten. vooral met wasmachine of tv is dat ergerlijk.
Pluspunten
goet produkten heel goende service
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
goede en vriendelijke bezorgers top , hun zijn toch het visite kaartje van het bedrijf
VerbeterpuntenIk Heb maar een negatiefe opmerking , ik heb een dvd recorder gehad van skala di eigenlijk niet goed functioneerde is een paar keer gerepareerd geweest , maar altijd ellende gehad met dat ding ik heb eigenlijk dat ding nooit gebruikt om dat films opnemen slcht ging en na een lange tijd de moed opgegeven , dit een paar keer aangegeven bij skala , maar kreeg steeds nul op het rekest is nooit goed opgelost . wel een paar eer wat hints gegeven , maar deze kwamen niet aan , gelukkig ben ik ze niet zo vaak nodig nu , maar de service in dat soort gevallen vindt ik erg slecht , en laten ze je barsten tenminste zo heb ik dat ervaren
Pluspunten
Als er iets is kun je altijd iemand bellen en als het nodig is dan sturen ze altijd iemand langs.
Verbeterpuntenniks
Pluspunten
positief
Verbeterpuntenheel goed
Pluspunten
De service is goed en klantgericht
VerbeterpuntenMisschien leuk voor klanten die net als ik toch ruim 35 jaar klant zijn eens iets extra's te doen
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Absoluut niet aan te bevelen Voor mij een dikke 1 of liever nog lager! Ook hierop heeft skala goed geanticipeerd doordat je deze score niet eens in kunt vullen Walgelijk gewoon
Pluspunten
erg klant vriendelijk
Verbeterpuntenik zou het niet weten