erg blij met de service

erg vriendelijk service helemaal blij met mijn wasmachine

Heel vriendelijk en goed personeel

Ik was zeer tevreden met het vriendelijke en goed helpende personeel van julie alleen mis ik nog wel een BBQ die bij mijn aanbieding hoorde waar is die gebleven ?

Alle afspraken nagekomen, top service

Goed maar ook niet goed

Mijn tv was voor reparatie en ging een tijd overeen en nu werd ik netjes gebeld voor een optie de leen toestel houden of een nieuwe voor de zelfde maand termijn waar ik voor gekozen heb en nu zie ik dat hij duurder is en dus niet het zelfde bedrag in de maand en het is een tweedehands toestel daar ben ik dus niet zo blij mee dat ik een ouwe toestel krijg die duurder is

Telefonische afspraak was niet zo snel gelopen een week moest ik wachten. Maar uw monteur was fantastisch top! had geduld heeft der werk goed uitgevoerd. mijn Laptop werk weer als een speer. Bedankt hiervoor. met vriendelijke groet, G. Felipa

Prima. Zeer vriendelijke bezorger.

Goede, service. Uitstekende uitleg.

Prima geregeld.

We wisselden, tijdens de verhuizing van wasmachine en droger, waarbij de oude machines op het oude adres werden opgehaald en de nieuwe machines op het nieuwe adres afgeleverd. Enige “min-“puntje is dat bij de track and trace voor zowel het ophalen als het bezorgen alleen het oude adres gebruikt werd, waardoor we iets in verwarring gebracht werden. Verder perfect geregeld.

Snel opgelost

Vriendelijk Snel opgelost

Snel en hele duidelijke iotleg

Was een hele nette man met veel ervaring en was snel en heel duidelijk!

Nette en duidelijke uitleg goede installatie

een hele fijne ervaring, ook de uitleg en eventuele informatie over andere producten van jullie , en omruilen , vind ik zeer content, en flexibel, zeer blij mee .

Professionals!

Nette, Vriendelijke afhandeling, Top en Snelle Service !

Klantgericht

Netjes.. Vriendelijk.. Service.. Ik ben al meer dan 20 Jaar een Tevreden Klant . Dat zegt toch wel iets..

Heel goede service en vriendelijke werk mensen!

Professioneel, goede communicatie en snel geplaatst

Het gehele process van aanvraag tot levering en installeren verliep efficient. Ik ben zeer tevreden.

Prima geregeld alles netjes geïnstalleerd

Fijne mensen en alles netjes opgeruimd

Het is goed

Er wordt naar je geluisterd

Netjes geïnstalleerd, aardige bezorger. Maar slordige administratie van leverancier. Ben al jaren klant gaat om een omruilen en moet allerlei papieren aantonen omdat ik als nieuwe klant sta! Daarbij is er ook geen order om de oude televisie mee te nemen. Wel meegegeven. Erg teleurgesteld en hoop in de toekomst dat het niet meer gebeurd.

Fantastische, kundige,lieve,geduldige man

Geweldig personeel en alles is goed gegaan

We zijn tevreden ook goed en netjes behandeld. Personeel is klant vriendelijk .

Vriendelijke monteurs, duidelijke uitleg

Vriendelijke monteurs, duidelijke uitleg gekregen... Alle vragen werden beantwoord.

Gewoon een goede service

Monteur was klant vriendelijk uitleg kom goed over Goede service op en op top

Fantastisch en de monteur wist meteen waar de storing zat

Heel goede ervaringen met Skala

goede ervaring

ben al heel erg lang klant bij skala de service is goed vriendelijke mensen ,denken altijd met je mee voor goede oplossing.