IK BEN VAN AF BEGIN KLANT EN AAL IE JAREN EEN TOP BEDRIJF
Goed geholpen door de monteur en een goed uitlegt van hem
Kan iedereen aanbevelen
correcte en naar volle tevredenheid omwisselen van de tv toestellen
Heel vriendelijk en je kunt lachen met de medewerkers
Zeer vriendelijk personeel en ook wel deskundig. Ik ben meer dan tevreden! Ook na de installatie alles netjes achter gelaten. Ik kan SKALA zeker aanbevelen.
Hij nam tijd voor je om alles goed te vertellen
Snelle handelingen dik tevreden huur al Tig jaren nooit problemen gehad met de service en kontact altijd vriendelijk en lossen alles snel op
De monteurs hadden geen goede opdracht gekregen wat betreft montage van de droger en wasmachine er stond alleen afleveren maar er moesten wat dingen veranderd worden om de apparaten laten werken uit eindelijk is het wel gelukt. Er moet betere afspraak met de monteurs gemaakt worden om misverstanden te voorkomen . De Monteurs hebben hun best gedaan om de problemen op te lossen .
een geweldig tv ben er blij mee
Uitstekende en snelle service, ook administratieve check ging heel snel. Bezorger was wel behoorlijk later dan was afgesproken en hierover niet gebeld, vandaar geen 5*
Goede uitleg gehad
Alles goed geregeld!! Dik tevreden
Ze kwamen en waren zo vriendelijk alles goed uitgelegd nadat ze hem aangesloten hadden.. Dat was echt perfect aangezien wij voor het eerst een inductie fornuis hebben. Super dikke 10 waard
Vriendelijke mensen. Goede service kwaa instellen. Beleefd.
De bezorger heeft alles goed uitgelegd en geduld met mij gehad
De jongens nemen de tijd voor je zorgen dat alles netjes werkt en opgeruimd is top jongens waren het
Top service en altijd goed en snel geholpen super vriendelijk
Deze 2 heren verdienen een apart mediale, duidelijke communicatie, zeer vriendelijk, geduldig in uitleg en installatie. 2 jonge heren die liefde hebben niet alleen voor hun werk maar ook hun klant in uitleg.
rustige momteur wist wat hij moest doen
Snel geholpen . Vriendelijk aan de telefoon en bij mij thuis
goed.
Optimaal heel goed en vriendelijk