zeer goed
Vriendelijk, goede uitleg en snel geplaatst en geïnstalleerd en vriendelijke servicemonteur
al vele jaren zeer tevreden
Vriendelijke en top monteurs die proberen het probleem met mijn nieuwe irritante laptop proberen op te lossen,maar laptop werkt niet mee.
alles werd gedaan personeel was zeer vriendelijk en de serves is uitstekend
Zeer correct
De monteurs waren geduldig, vriendelijk, behulpzaam, gaven goed uitleg en ondanks onzerzijds alles fout of verkeerd liep, bleven ze rustig en in goed Nederlands en Engels werd alles technisch van de nieuwe tv geinstalleerd en in orde gebracht. Plus namen ze de lege tv doos met alle afval van de tv mee terug. Complimenten en hartelijk dank.
Zowel aan de telefoon als de levering zelfs!
snelle service en klant vriendelijk
de mannen waren zeer vriendelijk beleefd en deden hun werk uitstekend fijne ervaring als nieuwe klant chappau
Min punt wasdroger dat veel stroom gebruikt verteld is zuinig is verbazing word om geruild ander hoop dat deze niet veel stroom verbruikt dat zuinig is hoop volgende wel goed is veder levering goed vriendelijke
Duidelijk en heldere communicatie vooraf. Op tijd bij het leveren en aardige monteurs.
Gewoon perfect niks aan toe te voegen
Top Service
Allemaal dik in orde, we hebben altijd dezelfde man en hij weet wat hij doet en waarover die praat, vriendelijk en respectvol.
Ben zeer tevreden over de services van de monteur van Skala zij hebben de oude tv mee genomen en de nieuwe tv aangesloten. Ik zou zeggen ga zo door met de goede services. Met vriendelijke groet, De heer, Chm Ruijtenbeek jr
Super service en werkt perfect netjes neergezet en geïnstalleerd
Ik ben heel fijn geholpen Hij heeft alles goed uitgelegd wat die deed en het ook laten zien Heel fijn in de omgang Ik ben blij dat mijn wasmachine goedgekeurd is en ik kan die nu met een gerust hart overnemen
Bij de eerste meldin ging het even mis , maar na 1 telefoontje prima opgepakt.
As is goed gaan
Hele aardige personeel. Duidelijk uitgelegd hoe de wasmachine. Top bedrijf. Nooit problemen mee gehad.
Uitstekende ervaring. Goed geholpen
Levering was op tijd en netjes geïnstalleerd door bijzonder vriendelijke medewerkers van uw bedrijf. Ben zeer tevreden en zal dat zeker aanbevelen
vanaf de bestelling ging er nogal wat mis, meerdere verzoeken om een afspraak tot leveren te maken, maar de spullen waren er nog niet. Uiteindelijk waren de spullen er, ik had al aangegeven, kan alleen in de middag, maar, dat konden ze niet aangeven, ik zou vrijdag een mail krijgen, geen mail dus, en... de afspraak, zo bleek toen ik zaterdag belde, was in de ochtend. Gelukkig waren de bezorgers zelf wel verstandig, ze stonden dus voor een gesloten deur, en belden me. toen hebben ze zelf een 2 tal afspraken omgezet zodat ik tijd had om mijn afspraken af te handelen en waren ze er in de middag. Keurig alles op zijn plaats gezet, uitgelegd en aangesloten.