heel goed

nette service vriendelijke monteurs goede uitleg door de monteurs

Echt fantastisch geholpen heel goed gezellig mensen en zie gewoon zo veel plezier in jullie werk echt fantastisch ben zo blij met jullie echt leggen alles fantastisch uit ik ben super blij nogmaals bedankt afz chantal

Goede uit leg

Goede uitleg meer kan ik niet van maken Ben geheel tevreden er over.

Altijd vriendelijk

Spoedig geholpen met alles en chauffeur altijd super vriendelijk en behulpzaam

Erg aardige monteur

Prettig en goed

Ik zeer tevreden

De meneer was erg vriendelijk en heeft netjes als geplaats en geïnstalleerd Ik ben zeer tevreden en is een mooie tv Vriendelijk groeten Patrick duister

Geweldige service

Wat een super service! Alles werd netjes geïnstalleerd en nog even goed uitgelegd. En altijd verzekerd zijn van een werkend apparaat heeft mij overtuigd om bij skala te huren!

Spullen zijn keurig netjes opgehaald en geplaatst

Zeer beleefde installateurs die zeer voorzichtig de apparaten van beneden naar boven en visie versa gehaald hebben .De machines geplaatst en geïnstalleerd. Proef gedraaid. Verpakking materiaal meegenomen . Heel professioneel werk geleverd.

Goed en snel geholpen

Geveld voor storing , binnen 2 dagen verholpen

Goed en netjes gedaan

Het is goed gedaan en de monteur was ook zeer mee werkend en nam de tijd voor ons.

uitstekend

een zeer correcte vriendelijke nette bemanning, met alle geduld voor de uitleg

Hele vriendelijke mensen

Alles goed uitgelegd en heel geduldig

Goed ervaring

Ik had een smart tv & soundbar besteld Het werd keurig voor me aangesloten en uitgelegd .ik had geen betere service kunnen hebben/wensen Chapeau Ik heb afgelopen jaar m'n dochter ook Skala geadviseerd..nu is ze ook klant.

Monteur zeer vriendelijk en behulpzaam. De laptop is voor verder onderzoek mee genomen. Laat hij zomaar een gloednieuwe leen laptop achter. En als toetje ook og de printer naar de laptop geïnstalleerd.

Goeie service

Jullie doen wat er in de voorwaarde staat kan het apparaat op het moment niet gemaakt worden nemen jullie hem mee en krijg je een vervangende automaat echt heel fijn

Waren aardige mannen gingen gewoon door

Naarverwachting klopt mijn hart

Reparateurs kwamen keurig op afgesproken tijd en dag.....helaas een week zonder wasmachine gezeten. Probleem was snel gevonden.... volgens monteur heeft man des huize ( ik dus ) de filterpomp verkeerd verwijderd en daardoor kwam er water op de vloerplaat van de wasmachine waar sensor voor lekkage zit.. dus storing lc1 .....beetje vet nog op de v-snaar en klaar Ik man des huize lag ziek op bed en heb het maar een beetje aangehoord....het is makkelijk gezegd dat ik de fout heb gemaakt.de storingsmelding was er al ....en daarna heb ik zoals er mij via telefonisch contact werd gevraagd het filter los gedraaid.....ik voel mij in mijn hemd gezet en een beetje belachelijk gemaakt. Ik heb de heren niet gezien maar wou dit wel nog eff kwijt.

Prima hoor ,naar behoren opgelost.

Perfect geleverd. Top jongens geïnstalleerd.

Vriendelijke mannen

Werd erg netjes geholpen door de heren en netjes de oude tv meegenomen

Goed vriendelijk waren ze zeker.

alles goed prima geregeld

Geen op en aanmerkingen. Super goede service gehad.

De dame die allerlei vragen stelde over onze finacien kwam op ons nogal bitcherigover.

Alsof we door een incassoburo werden gebeld.En maar zuchten en blazen aan de telefoon.Voor de rest zijn we tevreden.Ook de monteur niets als lof. We zijn blij met onze tv.

Vriendelijk en goed gehokpen.

Vriendelijke man en hij nam echt de tijd om alles te installeren en uit te leggen.