Goed alleen niet goed geïnstalleerd helaas komen ze morgen voor
Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen
De mannen waren zeer vriendelijk netjes en zijn gebleven totdat alles gedaan was
zeer goed
Mevr Geluk is zeer tevreden
Snelle levering en duidelijke uitleg
Na de aanvraag werd ik gebeld en alles ging heel snel de service is erg goed aan de telefoon/mail als ook bij het installeren. Zeker een aanrader
Nette bejegening vd bezorgers . TOP
Zeer goede aflevering. Goed geholpen. Duidelijke uitleg. En goede tips gekregen.
Mooi apparaat doet aan onze verwachting
Goede Service alles is perfect
3 maanden geleden mijn gehuurde wasmachine opgehaald ter reparatie. Nog steeds niks gehoord geen oproep geen mail niks. Ondertussen een leen apparaat wat een kapotte deursensor heeft waardoor die in 1 cyclus 3x stopt.
Een vriendelijke behulpzaam monteur heeft alles duidelijk uitgelegd aan ons leken
Ik heb een jaar geleden een TV laten ophangen alleen kwam ik er veel later achter dat hij toch echt te hoog ging. Contact opgenomen (bijna een jaar later) en de tv werd naar mijn wensen opnieuw opgehangen. TOP SERVICE! Ook de monteur/chauffeur een dikke 10. Zeer spontaan, vriendelijk en passie voor zijn werk. Geen enkele minpunt. (Geef deze man maar een beetje opslag voor de kerst). Met zeer vriendelijke groet, Robert
Tv is netjes op zijn plek gezet en geïnstalleerd en ben vriendelijk benaderd door de bezorgers en ze waren ook netjes op tijd
Goede bezorging fijne mensen goed uit gelegd
Deskundige monteur vriendelijk heeft de televisie heel goed geïnstalleerd gaf duidelijke uitleg over de televisie hoe alles werkte gewoon in 1 woord top service
Jaren lang al ervaring met Skala en altijd een goede service en monteur die weet wat hij doet
Ik vond het kie slecht en moet nog een nieuwe afspraak gemaakt worden en betaal ik 60 euro per maand voor service waar ik de slechte monteurs krijg Die hebben geen verstand Ik wil graag binnen een week oplossing hebben ik er genoeg voor betaald
Goed geholpen door 2 heren. Netjes de wasmachine aangesloten, goed uitgelegd hoe de wasmachine werkt. Klant vriendelijk. Oude wasmachine meegenomen. Zeer tevreden.
Gewoon prima goed
2 hele vriendelijke heren die het tot aan de plek van je huis alles netjes installeren en er een duidelijke uitleg over geven
Ze waren vriendelijke mannen en zeer geduldig en behulpzaam
Aardige monteurs geduldig en netjes vakmensen
Prettig ervaren en goede monteur