Prettig ervaren en goede monteur
Prima service, vriendelijke monteurs, bereid om alles goed uit te leggen
Prima service, vriendelijke monteurs, bereid om alles goed uit te leggen
Keurige mannen die netjes alles mee namen en de nieuwe machines op zijn plaats hebben gezet en geïnstalleerd en uitleg gegeven!! Fantastisch!!
Goeie service
Goede en snelle service,personeel vriendelijk en goed van kennis. Toppie
Zoals altijd zeer tevreden over de services
Ben tevreden met jullie sevice
Snelle service goed geholpen
Zou als altijd werd er aan de afspraak gehouden. De bezorgers hebben het heel goed gedaan Top !!!!
goede service alleen mis ik nog het contract met de nieuwe huur
goede service alleen mis ik nog het contract met de nieuwe huur
Degene die geweest is voor de tv heeft alles goed uitgelegd en de andere tv neer gezet en gezorgd dat deze werkt. Over deze tv zijn wij zeer tevreden