Degene die geweest is voor de tv heeft alles goed uitgelegd en de andere tv neer gezet en gezorgd dat deze werkt. Over deze tv zijn wij zeer tevreden
Zie boven
ik heb geen probleem met skala
Tot nu goede ervaring met skala Werd netjes op tijd geleverd netjes uitgepakt en volledig geinstaleerd en we kregen duidelijke goede uitleg .
Goeie service
Ivm met drukte en wegafsluitingen in de omgeving kwamen ze iets later als gepland. Ze waren vriendelijk en proffesioneel
De bezorgers waren super vriendelijk.en hebben ons super geholpen . Heel vriendelijk .de persoon aan de telefoon heeft veel dingen niet gevraagt . En ook niet door gegeven. Niet dat we 3 hoog woonde niet dat we een pud toestel hadden en ook niet het juiste bank nummer genoteerd
Bij de aflevering goede uitleg gehad over het product. Zeer vriendelijke bezorger. En ruim op tijd.
Hele goede service goede uitleg
goede, vriendelijke monteur goede service
Op juiste tijd en datum afgeleverd kundigen bezorgers/monteur.
Op juiste tijd en datum afgeleverd kundigen bezorgers/monteur.
Vriendelijke rustige man en hij heeft mij goed geholpen.