goede service en vriendelijk personeel
Goede service. Vriendelijke gast. Deed zijn goed
Goede service. Vriendelijke gast. Deed zijn goed
Wasmashine besteld Snelle goede service Ook precies de tijd van levering Nette bezorgers goede uitleg Raad t zeker aan
Alles netjes uitgepakt en geïnstalleerd. Goede uitleg over alles
Alles goed gegaan maar jullie geven mij tijd door van levering tussen half 4 en half 5 maar ze waren er al om half 3 buite dat goed geholpen top
goede monteur, vriendelijk, behulpzaam
goede service, prima monteur
goede service, prima monteur
De aflevering van de 3 machines was afgelopen vrijdag 2 december 2022, PERFECT. 2 heel vriendelijke heren, goede uitleg gekregen en deden hun werk met enthousiasme. Geweldig!!!
Snel service,nauwkuerig
Prima zoals al 12 jaar het geval is, gewoon netjes.
Alles is goed geïnstalleerd goed gedaan
nam de tijd om alles goed te installeren