Heel snel geleverd en geinstalleerd. Heel vriendelijke heren. Goede uitleg over de wasmachine
Is nog niet opgelost. Laptop meegenomen en een vervangende voor nu gekregen. Kan nog niet goed beoordelen. Is nog niet opgelost. Ervaring met de monteur is goed.
Monteur was erg vriendelijk. Hij baalde ervan dat ze een verkeerde leen tv hadden meegegeven. Maar tot een goede oplossing gekomen. Top
Zie bovenstaande
Hele snelle levering en een vriendelijke bezorger/installateur.
de installateurs hebben netjes werk verricht alles netjes aangesloten en ook de tv beugel hebben zij prima op de muur bevestigd ben er zeer blij mee top
2 geweldige bezorgers die verstand van zaken hadden en netjes en beleefd waren.
De bereikbaarheid mag wat beter, maar dat alles te maken met de drukte. Verder werd ik deskundig geadviseerd m.b.t. de aanschaf van een nieuw apparaat. Ook werd er gekeken naar een combinatie met de lopende contracten. In vergelijking met Uw college vind ik de levertijd langer dan gewenst. Echter ik ben langer dan 20 jaar afnemer van Uw product dus wisselen doe je ook maar niet zomaar.
Goed geholpen
Accuraat te werk. Ik ben blij met deze keuze mooi en groot beeld. Samsung van Skala. Sowieso het huren / leasen vind ik erg prettig houd in dat je een goede service krijgt. Daar heb ik een fijne ervaring mee. Ik ben zee dankbaar dat deze methode bestaat.
Bezorger was optijd en heeft alles netjes aangesloten. Prima service
zoals altijd was het weer super goed geregeld inmiddels al wat jaren lid van deze club en nog nooit maar 1 slecht iets ervaren dus ga zeker zo door jongens
Uitstekende service klantvriendelijk
Weinig aan toe te voegen prima bakkie gedaan
Zeer vriendelijk en behulpzaam en vakkundig.
Vriendelijke en fatsoendelijke bezorgers . Alles naar wens en tevredenheid geleverd n opgehaald
Ben al meer dan 25 jaar klant en een heel tevreden klant
Ik had 2 hele vriendelijke installateurs. 1 van de monteurs sprak geen Nederlands, maar had erg veel verstand van zaken. Ondanks de taalbarriere, konden we elkaar goed begrijpen. Ze werkten netjes en waren super vriendelijk. Erg tevreden!
Hele keurige monteur netjes geinstaleerd de tv en zeer geduldig uitleg hoe alles werkt Ben zeer tevreden over deze monteur
wasmachine werd opgehaald en ook goed werd de leen wasmachine er weer neer gezet. dus een woord goeie service zeer tevreden met huren bij Skala
alles de beeld kwaliteit heldere kleuren met alles een hele mooie tv
Precies op de afgesproken tijd, alleen ik zelf heb niet goed gekeken naar de voet ik dacht dat het een middenvoetsbeentje had maar had twee aan de zijkant. Nu moest ik er een plankje onder leggen, maar is geen gezicht en hoorde dat ik een hangbeugel met montage kon bestellen voor 79 euro incl. Maar daar moet ik gelijk betalen dus moet ik even wachten.
Goed geregeld, snelle en goeie service